BHV Engels

Bedrijfshulpverlening (BHV) in het Engels

In Nederland zitten veel internationale bedrijven. In deze bedrijven wordt vaak in het Engels gecommuniceerd, want er werken vaak veel Engelstaligen. Deze bedrijven doen vaak wereldwijd zaken en dan is het handig dat ook de Nederlandstaligen op hun werkplek zoveel mogelijk Engels spreken. Op die manier wordt ook hun technisch Engels zo goed mogelijk ontwikkeld in hun vakgebied en dat is dan weer handig als er in het Engels over hun business gesproken moet worden met internationale klanten.

De BHV cursus in het Engels bij Vakles

Bij Vakles is het mogelijk om een BHV cursus te boeken die geheel in het Engels gegeven wordt. Daar kan dan wel een toeslag aan verboden zijn. De instructeur neemt dan een geheel Engelstalige presentatie mee en een eventueel eindtoets zal dan ook in het Engels gegeven worden. Bij Vakles is het niet noodzakelijk om boeken te bestellen bij de cursus, maar desgewenst kunnen de lesboeken in het Engels besteld worden. In de BHV is communicatie van groot belang en daarom is het belangrijk om er goed over na te denken in welke taal u de cursus graag zou willen. Door daarin de juiste keuze te maken zal uw BHV organisatie nog efficiënter worden.


Boek direct een cursus!


Boek een cursus

Een cursus boeken is heel eenvoudig bij Vakles. Selecteer de gewenste stad en maak een boeking. Een BHV-cursus op eigen locatie is ook mogelijk!