✓ Certificaat 2 jaar geldig Goedkoopste van Nederland ✓ 6000+ cursisten per jaar ✓ € 150,- all in.

Een BHV cursus volgen in Almere? Leer essentiële vaardigheden voor bedrijfshulpverlening tijdens een training gegeven door ervaren en enthousiaste instructeurs. Onze cursussen zijn niet alleen theoretisch, maar ook praktijkgericht en met een vleugje humor. Uw BHV-certificaat is bij Vakles 2 jaar geldig!


BHV cursus Almere

Locatiegegevens

Vakles
Brandersmolenstraat 23
1333 BX Almere
Flevoland
0229-268112

Bekijk cursusdata & reserveerBHV cursus Almere in 1 dag

De BHV basiscursus in Almere duurt een dag (van 9.00u - 16.30u) en de prijs van € 150,- (ex. btw) is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De cursus wordt gegeven in yogastudio 'Soul Essentials'. Onze cursuslocatie is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Almere, zoals Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Hilversum en Dronten.

Cursusoverzicht
Duur 1 dag (09:00 - 16:30 uur).
Adres Brandersmolenstraat 23, 1333 BX Almere.
Parkeren Gratis parkeren.
Vooropleiding Geen voorkennis/opleiding benodigd.
Certificaat BHV-certificaat & pasje.
Geldigheid 2 jaar.
Prijs € 150,- ex. btw. Inclusief lunch, thee/koffie & lesmaterialen.
Cursuslocaties in de buurt Amsterdam, Utrecht.
Op eigen locatie Een BHV cursus op eigen locatie is mogelijk vanaf 2 deelnemers.
Herhalingscursus

Is uw certificaat bijna verlopen? Volg dan onze BHV herhalingscursus. Wij geven geen specifieke herhalingscursus, maar u volgt in feite opnieuw de BHV basiscursus. De herhalingscursus wordt aangepast aan het kennisniveau van de cursisten en voorzien van de meest actuele informatie op het gebied van bedrijfshulpverlening.
Cursusdata 2024: boek hier uw cursus

Laden...Sfeerimpressie BHV cursus

Vakles
BHV cursus
BHV reanimatie
Branddeken gebruiken
Vakles BHV
Blusoefeningen
BHV training
Reanimatie oefening
BHV leuk en grappig
Reanimeren
BHV vluchtroute
EHBO
BHV Watertuin Schiedam
BHV branddeken
Brand blussen BHV
BHV bij Minimax Brandbeveiliging
BHV Impact personeel
Vakles cursussen
Vakles BHV cursus BHV reanimatie Branddeken gebruiken Vakles BHV Blusoefeningen BHV training Reanimatie oefening BHV leuk en grappig Reanimeren BHV vluchtroute EHBO BHV Watertuin Schiedam BHV branddeken Brand blussen BHV BHV bij Minimax Brandbeveiliging BHV Impact personeel Vakles cursussen


Veelgestelde vragen


Waarom BHV?

Waarom BHVBHV cursus inhoud in Almere

Wapen van AlmereOnze BHV cursus wordt gegeven op de volgende locatie: Brandermolenstraat 23, 1333 BX Almere (Molenbuurt).

De BHV cursussen van Vakles zijn zo opgezet dat de cursist optimaal leert hoe te handelen bij situaties binnen het bedrijf die kunnen leiden tot gevaar, schade of het verstoren van de bedrijf continuïteit. Tijdens het geven van de cursus komt de cursist er achter dat hij of zij al meer weet dat dan hij dacht. Soms worden handelingen intuïtief al goed uitgevoerd. Soms heeft een cursist nog nooit een reanimatie cursus gevolgd, maar weet hij toch dat er twee keer beademd moet worden, gevolgd door dertig borst compressies. Dan is de praktijk meestal ook snel geleerd. Veel cursisten weten bijvoorbeeld al hoe lang een brandwond gekoeld moet worden en velen blijven al laag bij de grond wanneer ze een brand benaderen. Er is vaak al meer kennis aanwezig dan men denkt.

De BHV-instructeur van Vakles zal in eerste instantie kijken welke kennis over de diverse BHV-onderwerpen al aanwezig is in de groep en vervolgens deze kennis beter stroomlijnen en daar waar nodig is aanvullen. Na afloop van de training beschikt iedere cursist door deze werkwijze over de zelfde kennis en is iedere cursist in staat om aan een goed gecoördineerde BHV-actie deel te nemen.


Vaardigheden die de cursist na afloop van de cursus beheerst:

• Het herkennen van diverse ziektebeelden.
• Hoe te handelen bij diverse ziektebeelden.
• Hoe te handelen bij diverse type verwondingen.
• Hoe te handelen bij brandwonden.
Reanimeren met behulp van een AED.
Het blussen van een brand in het beginstadium.
Het alarmeren van andere bedrijfshulpverleners, klanten en andere bezoekers binnen het bedrijf.
• Het gebruik van diverse communicatie apparatuur.
Een afdeling en gebouw ontruimen en meer.

De training wordt afgesloten met een toets en indien die met een voldoende is afgesloten, dan zal de cursist zijn certificaat en BHV-pasje via de post of werkgever ontvangen.


Contact

Heeft u nog vragen op opmerkingen? Wij staan voor u klaar! Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons op 0229-268112.