Weer cursussen per 1 juni!

BHV cursus Almere
Soul Essentials
Vakles BHV cursus Almere

Brandermolenstraat 24
1333 BX Almere,
Flevoland

0229-268112


Vakles recensies

De cursus duurt een dag (van 9.00u – 16.30u) en de prijs van €150,- is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. Er is maandelijks een cursus op donderdag en zaterdag. Kijk hieronder voor de beschikbare cursusdata voor de komende maanden. Gratis parkeren!

Een BHV-cursus op locatie is ook mogelijk.

Kies een datum en reserveer

Laden...

Hoe ziet de BHV cursus in Almere eruit?

Een BHV cursus volgen in Almere? De BHV cursussen van Vakles zijn zo opgezet dat de cursist optimaal leert hoe te handelen bij situaties binnen het bedrijf die kunnen leiden tot gevaar, schade of het verstoren van de bedrijf continuïteit. Tijdens het geven van de cursus komt de cursist er achter dat hij of zij al meer weet dat dan hij dacht. Soms worden handelingen intuïtief al goed uitgevoerd. Soms heeft een cursist nog nooit een reanimatie cursus gevolgd, maar weet hij toch dat er twee keer beademd moet worden, gevolgd door dertig borst compressies. Dan is de praktijk meestal ook snel geleerd. Veel cursisten weten bijvoorbeeld al hoe lang een brandwond gekoeld moet worden en velen blijven al laag bij de grond wanneer ze een brand benaderen. Er is vaak al meer kennis aanwezig dan men denkt.

De BHV instructeur van Vakles zal in eerste instantie kijken welke kennis over de diverse BHV onderwerpen al aanwezig is in de groep en vervolgens deze kennis beter stroomlijnen en daar waar nodig is aanvullen. Na afloop van de BHV cursus in Almere beschikt iedere cursist door deze werkwijze over de zelfde kennis en is iedere cursist in staat om aan een goed gecoördineerde BHV actie deel te nemen.

Vaardigheden die de cursist na afloop van de cursus beheerst:

• Het herkennen van diverse ziektebeelden
• Hoe te handelen bij diverse ziektebeelden
• Hoe te handelen bij diverse type verwondingen
• Hoe te handelen bij brandwonden
• Reanimeren met behulp van een AED
• Het blussen van een brand in het begin staduim
• Het alarmeren van andere BHV-ers, klanten en andere bezoekers binnen het bedrijf
• Het gebruik van diverse communicatie apparatuur
• Een afdeling en gebouw ontruimen en meer.

De BHV cursus in Almere wordt afgesloten met een toets en indien die met een voldoende is afgesloten, dan zal de cursist zijn certificaat en BHV pasje via de post of werkgever ontvangen.


terug naar boven