Hulp nodig?

✔️ 0229-268112
✔️ info@vakles.nl
✔️ Contact

✔️ Certificaat 2 jaar geldig ✔️ Goedkoopste van Nederland ✔️ 6000+ cursisten per jaar.
BHV cursus Almere
Locatiegegevens

Vakles
Brandermolenstraat 24
1333 BX Almere
Flevoland
0229-268112

Reserveer direct

Bedrijfshulpverlening Almere in 1 dag

De cursus duurt een dag (van 9.00u - 16.30u) en de prijs van €150,- is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De BHV cursus wordt gegeven in de yogastudio Soul Essentials in Almere. Op deze locatie kunt u gratis parkeren. Bekijk hieronder de beschikbare cursusdata en reserveer direct! De cursuslocatie is goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Almere, zoals Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Hilversum en Dronten.

Liever op eigen locatie?

Bij Vakles kunt u ook kiezen voor een BHV cursus op uw eigen locatie. Dit kan al vanaf 4 cursisten!

Locaties in de buurt

U kunt ook kiezen voor een cursuslocatie in de buurt van Almere:
-> Amsterdam
-> Utrecht

Waarom BHV?

Waarom BHV


Kies een datum en reserveer (2021/2022)

Laden...

Vakles
BHV cursus
BHV reanimatie
Vakles BHV
Blusoefeningen
BHV training
Vakles trainingen
Reanimatie oefening
Reanimeren
Vakles cursussen
EHBO
Brand blussen BHV
Vakles BHV cursus BHV reanimatie Vakles BHV Blusoefeningen BHV training Vakles trainingen Reanimatie oefening Reanimeren Vakles cursussen EHBO Brand blussen BHV

BHV cursus inhoud Almere

Wapen van AlmereOnze BHV cursus wordt gegeven op de volgende locatie: Brandermolenstraat 24, 1333 BX Almere (Molenbuurt).

De BHV cursussen van Vakles zijn zo opgezet dat de cursist optimaal leert hoe te handelen bij situaties binnen het bedrijf die kunnen leiden tot gevaar, schade of het verstoren van de bedrijf continuïteit. Tijdens het geven van de cursus komt de cursist er achter dat hij of zij al meer weet dat dan hij dacht. Soms worden handelingen intuïtief al goed uitgevoerd. Soms heeft een cursist nog nooit een reanimatie cursus gevolgd, maar weet hij toch dat er twee keer beademd moet worden, gevolgd door dertig borst compressies. Dan is de praktijk meestal ook snel geleerd. Veel cursisten weten bijvoorbeeld al hoe lang een brandwond gekoeld moet worden en velen blijven al laag bij de grond wanneer ze een brand benaderen. Er is vaak al meer kennis aanwezig dan men denkt.

De BHV-instructeur van Vakles zal in eerste instantie kijken welke kennis over de diverse BHV-onderwerpen al aanwezig is in de groep en vervolgens deze kennis beter stroomlijnen en daar waar nodig is aanvullen. Na afloop van de training beschikt iedere cursist door deze werkwijze over de zelfde kennis en is iedere cursist in staat om aan een goed gecoördineerde BHV-actie deel te nemen.

Vaardigheden die de cursist na afloop van de cursus beheerst:

• Het herkennen van diverse ziektebeelden
• Hoe te handelen bij diverse ziektebeelden
• Hoe te handelen bij diverse type verwondingen
• Hoe te handelen bij brandwonden
• Reanimeren met behulp van een AED
• Het blussen van een brand in het begin staduim
• Het alarmeren van andere bedrijfshulpverleners, klanten en andere bezoekers binnen het bedrijf
• Het gebruik van diverse communicatie apparatuur
• Een afdeling en gebouw ontruimen en meer.

De training wordt afgesloten met een toets en indien die met een voldoende is afgesloten, dan zal de cursist zijn certificaat en BHV-pasje via de post of werkgever ontvangen.