Stichting Wijkcentrum De Stolp

Vakles BHV cursus Den Bosch
Rijnstraat 497
5215 EJ Den Bosch
Noord-Brabant
0229-268112


Bedrijfshulpverlening in Den Bosch

De cursus duurt een dag (van 9.00u – 16.30u) en de prijs van €150,- is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De BHV cursus wordt gegeven in het Wijkcentrum de Stolp in Den Bosch. Op deze locatie is er voldoende parkeergelegenheid. Bekijk hieronder de beschikbare data en reserveer direct.

✔️ Certificaat 2 jaar geldig ✔️ BHV in 1 dag ✔️ Goedkoopste van Nederland.

Kies een datum en reserveer

Laden...

Hoe ziet de BHV cursus in Den Bosch eruit?

BHV cursus in Den Bosch volgen? Iedere onderneming waar mensen werken, klanten binnen komen of andere gasten ontvangen worden, wordt verplicht door de overheid om een BHV organisatie te hebben. Deze verplichting is vastgelegd in de Arbowetgeving.

Artikel 3 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot het organiseren van de BHV.
Artikel 15 van de Arbowet omschrijft dat de werkgever zich moet laten bijstaan op het gebied van brand, ontruimen en EHBO door deskundige BHV-ers die goed zijn opgeleid en over de juiste uitrusting beschikken.

Door het volgen een BHV cursus in Den Bosch bij Vakles wordt dus niet alleen voorzien in extra veiligheid op de werkvloer, maar voldoet de werkgever ook aan de wettelijke eisen. Tijdens de BHV cursus van Vakles worden alle belangrijke onderwerpen tot in detail behandeld. Een van de belangrijkste onderwerpen is de reanimatie met behulp van de AED.

Daarnaast komen onderwerpen aan bod als:

• Diverse soorten verwondingen waaronder brandwonden
• Diverse EHBO handelingen zoals het aanleggen van een snelverband, drukverband, Heimlich manoeuvre, de Rautekgreep, oogletsel, een mitella aanleggen, vergiftiging en bot breuken.
• Het blussen van een brand in ontwikkeling
• Hoe om te gaan met de diverse communicatie middelen
• Alarmeren
• Ontruimen en alle procedures die daar bij komen kijken

Na het volgen van de BHV cursus in Den Bosch ontvangt de cursist een pasje waarmee kan worden aangetoond dat de BHV basis cursus is gevolgd. Het pasje is een jaar geldig. De geldigheid kan verlengd worden door na een jaar de BHV herhalingscursus te volgen. Tijdens de herhalingscursus worden alle onderwerpen herhaald, zodat de kennis goed op peil blijft.

Bekijk ook: BHV cursus op eigen locatie.


terug naar boven