✔️ Certificaat 2 jaar geldig ✔️ Goedkoopste van Nederland ✔️ 6000+ cursisten per jaar ✔️ € 150,- all in.


Locatiegegevens

Vakles
Rijnstraat 497
5215 EJ Den Bosch
Noord-Brabant
0229-268112

Reserveer directBedrijfshulpverlening Den Bosch in 1 dag

De cursus duurt een dag (van 9.00u - 16.30u) en de prijs van €150,- is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De BHV cursus wordt gegeven in het Wijkcentrum de Stolp. Bekijk hieronder de beschikbare data en reserveer direct. De cursuslocatie is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Den Bosch, zoals Oss, Waalwijk, Uden, Veghel en Tilburg.

Herhalingscursus

Uw BHV-certificaat is bij Vakles maar liefst 2 jaar geldig! Is uw certificaat bijna verlopen? Volg dan onze BHV herhalingscursus. Wij geven geen specifieke herhalingscursus, maar u volgt in feite opnieuw de BHV basiscursus. De herhalingscursus wordt aangepast aan het kennisniveau van de cursisten en we voorzien de cursus van de meest actuele informatie op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Liever op eigen locatie?

Bij Vakles kunt u ook kiezen voor een BHV cursus op uw eigen locatie. Dit kan al vanaf 4 cursisten!

Locaties in de buurt

U kunt ook kiezen voor een cursuslocatie in de buurt van Den Bosch:
-> Breda
-> Eindhoven

Waarom BHV?

Waarom BHV
Kies een datum en reserveer (2023)

Laden...

Vakles
BHV cursus
BHV reanimatie
Branddeken gebruiken
Vakles BHV
Blusoefeningen
BHV training
Reanimatie oefening
BHV leuk en grappig
Reanimeren
BHV vluchtroute
EHBO
Vakles cursussen
BHV branddeken
Brand blussen BHV
BHV bij Minimax Brandbeveiliging
Vakles BHV cursus BHV reanimatie Branddeken gebruiken Vakles BHV Blusoefeningen BHV training Reanimatie oefening BHV leuk en grappig Reanimeren BHV vluchtroute EHBO Vakles cursussen BHV branddeken Brand blussen BHV BHV bij Minimax Brandbeveiliging


Veelgestelde vragen
BHV cursus inhoud Den Bosch

Wapen van Den BoschOnze BHV cursus wordt gegeven op de volgende locatie: Rijnstraat 497, 5215 EJ Den Bosch (De Meerendonk).

Iedere onderneming waar mensen werken, klanten binnen komen of andere gasten ontvangen worden, wordt verplicht door de overheid om een BHV organisatie te hebben. Deze verplichting is vastgelegd in de Arbowetgeving.

Artikel 3 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot het organiseren van de BHV.
Artikel 15 van de Arbowet omschrijft dat de werkgever zich moet laten bijstaan op het gebied van brand, ontruimen en EHBO door deskundige bedrijfshulpverleners die goed zijn opgeleid en over de juiste uitrusting beschikken.

Door het volgen een cursus bij Vakles wordt dus niet alleen voorzien in extra veiligheid op de werkvloer, maar voldoet de werkgever ook aan de wettelijke eisen. Tijdens de training van Vakles worden alle belangrijke onderwerpen tot in detail behandeld. Een van de belangrijkste onderwerpen is de reanimatie met behulp van de AED.


Daarnaast komen onderwerpen aan bod als:

• Diverse soorten verwondingen waaronder brandwonden.
Diverse EHBO handelingen zoals het aanleggen van een snelverband, drukverband, Heimlichmanoeuvre, de Rautekgreep, oogletsel, een mitella aanleggen, vergiftiging en bot breuken.
Het blussen van een brand in ontwikkeling.
• Hoe om te gaan met de diverse communicatie middelen.
Alarmeren.
Ontruimen en alle procedures die daar bij komen kijken.

Na het volgen van de cursus ontvangt de cursist een pasje waarmee kan worden aangetoond dat de BHV basis cursus is gevolgd. Het pasje is 2 jaar geldig. De geldigheid kan verlengd worden door na 2 jaar de herhalingscursus te volgen. Tijdens de herhalingscursus worden alle onderwerpen herhaald, zodat de kennis goed op peil blijft.


Contact

Heeft u nog vragen op opmerkingen? Wij staan voor u klaar! Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons op 0229-268112.