✓ Certificaat 2 jaar geldig Goedkoopste van Nederland ✓ 6000+ cursisten per jaar ✓ € 150,- all in.

Een BHV cursus volgen in Den Bosch? Leer essentiële vaardigheden voor bedrijfshulpverlening tijdens een training gegeven door ervaren en enthousiaste instructeurs. Onze cursussen zijn niet alleen theoretisch, maar ook praktijkgericht en met een vleugje humor. Uw BHV-certificaat is bij Vakles 2 jaar geldig!Locatiegegevens

Vakles
Rijnstraat 497
5215 EJ Den Bosch
Noord-Brabant
0229-268112

Bekijk cursusdata & reserveerBHV cursus Den Bosch in 1 dag

De BHV basiscursus in Den Bosch duurt een dag (van 9.00u - 16.30u) en de prijs van € 150,- (ex. btw) is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De cursus wordt gegeven in 'Wijkcentrum de Stolp'. Onze cursuslocatie is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Den Bosch, zoals Oss, Waalwijk, Uden, Veghel en Tilburg.

Cursusoverzicht
Duur 1 dag (09:00 - 16:30 uur).
Adres Rijnstraat 497, 5215 EJ Den Bosch.
Parkeren Gratis parkeren.
Vooropleiding Geen voorkennis/opleiding benodigd.
Certificaat BHV-certificaat & pasje.
Geldigheid 2 jaar.
Prijs € 150,- ex. btw. Inclusief lunch, thee/koffie & lesmaterialen.
Cursuslocaties in de buurt Breda, Eindhoven.
Op eigen locatie Een BHV cursus op eigen locatie is mogelijk vanaf 2 deelnemers.
Herhalingscursus

Is uw certificaat bijna verlopen? Volg dan onze BHV herhalingscursus. Wij geven geen specifieke herhalingscursus, maar u volgt in feite opnieuw de BHV basiscursus. De herhalingscursus wordt aangepast aan het kennisniveau van de cursisten en voorzien van de meest actuele informatie op het gebied van bedrijfshulpverlening.
Cursusdata 2024: boek hier uw cursus

Laden...Sfeerimpressie BHV cursus

Vakles
BHV cursus
BHV reanimatie
Branddeken gebruiken
Vakles BHV
Blusoefeningen
BHV training
Reanimatie oefening
BHV leuk en grappig
Reanimeren
BHV vluchtroute
EHBO
BHV Watertuin Schiedam
BHV branddeken
Brand blussen BHV
BHV bij Minimax Brandbeveiliging
BHV Impact personeel
Vakles cursussen
Vakles BHV cursus BHV reanimatie Branddeken gebruiken Vakles BHV Blusoefeningen BHV training Reanimatie oefening BHV leuk en grappig Reanimeren BHV vluchtroute EHBO BHV Watertuin Schiedam BHV branddeken Brand blussen BHV BHV bij Minimax Brandbeveiliging BHV Impact personeel Vakles cursussen


Veelgestelde vragen


Waarom BHV?

Waarom BHVBHV cursus inhoud in Den Bosch

Wapen van Den BoschOnze BHV cursus wordt gegeven op de volgende locatie: Rijnstraat 497, 5215 EJ Den Bosch (De Meerendonk).

Iedere onderneming waar mensen werken, klanten binnen komen of andere gasten ontvangen worden, wordt verplicht door de overheid om een BHV organisatie te hebben. Deze verplichting is vastgelegd in de Arbowetgeving.

Artikel 3 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot het organiseren van de BHV.
Artikel 15 van de Arbowet omschrijft dat de werkgever zich moet laten bijstaan op het gebied van brand, ontruimen en EHBO door deskundige bedrijfshulpverleners die goed zijn opgeleid en over de juiste uitrusting beschikken.

Door het volgen een cursus bij Vakles wordt dus niet alleen voorzien in extra veiligheid op de werkvloer, maar voldoet de werkgever ook aan de wettelijke eisen. Tijdens de training van Vakles worden alle belangrijke onderwerpen tot in detail behandeld. Een van de belangrijkste onderwerpen is de reanimatie met behulp van de AED.


Daarnaast komen onderwerpen aan bod als:

• Diverse soorten verwondingen waaronder brandwonden.
Diverse EHBO handelingen zoals het aanleggen van een snelverband, drukverband, Heimlichmanoeuvre, de Rautekgreep, oogletsel, een mitella aanleggen, vergiftiging en bot breuken.
Het blussen van een brand in ontwikkeling.
• Hoe om te gaan met de diverse communicatie middelen.
Alarmeren.
Ontruimen en alle procedures die daar bij komen kijken.

Na het volgen van de cursus ontvangt de cursist een pasje waarmee kan worden aangetoond dat de BHV basis cursus is gevolgd. Het pasje is 2 jaar geldig. De geldigheid kan verlengd worden door na 2 jaar de herhalingscursus te volgen. Tijdens de herhalingscursus worden alle onderwerpen herhaald, zodat de kennis goed op peil blijft.


Contact

Heeft u nog vragen op opmerkingen? Wij staan voor u klaar! Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons op 0229-268112.