✔️ Certificaat 2 jaar geldig ✔️ Goedkoopste van Nederland ✔️ 6000+ cursisten per jaar ✔️ € 150,- all in.

BHV cursus Den Haag

Locatiegegevens

De BHV cursus in Den Haag vindt plaats op wisselende locaties. De locatie wordt ruim voor aanvang van een cursus bekend gemaakt.

Reserveer directBedrijfshulpverlening Den Haag in 1 dag

De cursus duurt een dag (van 9.00u – 17.00u) en de prijs van €150,- is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De BHV cursus wordt gegeven op verschillende locaties. De cursuslocatie is goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Den Haag, zoals Delft, Zoetermeer, Leiden, Alphen aan den Rijn en Naaldwijk.

Herhalingscursus

Uw BHV-certificaat is bij Vakles maar liefst 2 jaar geldig! Is uw certificaat bijna verlopen? Volg dan onze BHV herhalingscursus. Wij geven geen specifieke herhalingscursus, maar u volgt in feite opnieuw de BHV basiscursus. De herhalingscursus wordt aangepast aan het kennisniveau van de cursisten en we voorzien de cursus van de meest actuele informatie op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Liever op eigen locatie?

Bij Vakles kunt u ook kiezen voor een BHV cursus op uw eigen locatie. Dit kan al vanaf 4 cursisten!

Locaties in de buurt

U kunt ook kiezen voor een cursuslocatie in de buurt van Den Haag:
-> Rotterdam

Waarom BHV?

Waarom BHV
Kies een datum en reserveer (2023)

Laden...

Vakles
BHV cursus
BHV reanimatie
Branddeken gebruiken
Vakles BHV
Blusoefeningen
BHV training
Reanimatie oefening
BHV leuk en grappig
Reanimeren
BHV vluchtroute
EHBO
Vakles cursussen
BHV branddeken
Brand blussen BHV
BHV bij Minimax Brandbeveiliging
Vakles BHV cursus BHV reanimatie Branddeken gebruiken Vakles BHV Blusoefeningen BHV training Reanimatie oefening BHV leuk en grappig Reanimeren BHV vluchtroute EHBO Vakles cursussen BHV branddeken Brand blussen BHV BHV bij Minimax Brandbeveiliging


Veelgestelde vragen
BHV cursus inhoud Den Haag

Wapen van Den HaagIedere werkgever is volgens artikel 3 en 15 van de Arbowet verplicht om zijn BHV-organisatie op orde te hebben.

Artikel 3 arbeidsomstandighedenwet, hoofdstuk 2, artikel 3(e):
"Doeltreffende maatregelen worden getroffen op het gebied van de eerste hulp bij ongevallen, de brandbestrijding en de evacuatie van werknemers en andere aanwezige personen".

Artikel 15 arbeidsomstandighedenwet, hoofdstuk 2, artikel 15:

• 1 De werkgever laat zich ten aanzien van de naleving van zijn verplichtingen op grond van artikel 3, eerste lid, onder e, van deze wet bijstaan door een of meer werknemers die door hem zijn aangewezen als bedrijfshulpverleners.
• 2 Het verlenen van de bijstand houdt in elk geval in:
o a. het verlenen van eerste hulp bij ongevallen;
o b. het beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen;
o c. het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting.
• 3 De BHV'ers beschikken over een zodanige opleiding en uitrusting, zijn zodanig in aantal en zodanig georganiseerd dat zij de in het tweede lid genoemde taken naar behoren kunnen vervullen.

Tijdens de training in wordt de cursist getraind op de bovenstaande competenties.


Na afloop van de BHV cursus weet de cursist hoe hij/zij:

Kan alarmeren in geval van calamiteiten.
Een ruimte kan ontruimen in geval van calamiteiten.
Een beginnende brand kan blussen.
Een persoon met een hartstilstand kan reanimeren met een AED.
Basis EHBO handelingen kan toepassen.

Behalve dat het op orde hebben van de BHV-organisatie de veiligheid binnen de onderneming vergroot voor werknemers, klanten en andere bezoekers, wordt er ook voldaan aan de wettelijke verplichtingen. Na het volgen van de cursus ontvangt u van Vakles uw BHV-certificaat en pas.


Contact

Heeft u nog vragen op opmerkingen? Wij staan voor u klaar! Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons op 0229-268112.