Hulp nodig?

✔️ 0229-268112
✔️ info@vakles.nl
✔️ Contact

✔️ Certificaat 2 jaar geldig ✔️ Goedkoopste van Nederland ✔️ 6000+ cursisten per jaar.
BHV cursus Eindhoven
Locatiegegevens

Vakles
Noordzeelaan 35
5628 KP Eindhoven
Noord-Brabant
0229-268112

Reserveer direct

Bedrijfshulpverlening Eindhoven in 1 dag

De cursus duurt een dag (van 9.00u - 17.00u) en de prijs van €150,- is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De BHV cursus wordt gegeven in het Wijkcentrum de Heidehonk in Eindhoven. Op deze locatie is er een goede parkeergelegenheid. Bekijk hieronder de beschikbare cursusdata en reserveer direct. De cursuslocatie is goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Eindhoven, zoals Helmond, Best, Valkenswaard, Deurne en Veghel.

Liever op eigen locatie?

Bij Vakles kunt u ook kiezen voor een BHV cursus op uw eigen locatie. Dit kan al vanaf 4 cursisten!

Locaties in de buurt

U kunt ook kiezen voor een cursuslocatie in de buurt van Eindhoven:
-> Breda
-> Den Bosch

Waarom BHV?

Waarom BHV


Kies een datum en reserveer (2021/2022)

Laden...

Vakles
BHV cursus
BHV reanimatie
Vakles BHV
Blusoefeningen
BHV training
Vakles trainingen
Reanimatie oefening
Reanimeren
Vakles cursussen
EHBO
Brand blussen BHV
Vakles BHV cursus BHV reanimatie Vakles BHV Blusoefeningen BHV training Vakles trainingen Reanimatie oefening Reanimeren Vakles cursussen EHBO Brand blussen BHV

BHV cursus inhoud Eindhoven

Wapen van EindhovenOnze BHV cursus wordt gegeven op de volgende locatie: Noordzeelaan 35, 5628 KP Eindhoven (Woenselse Heide).

Binnen iedere onderneming, in elk bedrijf kunnen ongelukken gebeuren. Van kleine incidenten tot grote calamiteiten. Vaak wordt er van alles gedaan om zoveel mogelijk risico’s uit te sluiten, maar helaas zijn er ook bedrijven waar niet al te serieus wordt omgegaan met de aanwezige risico’s. De ene onderneming heeft een perfect georganiseerde BHV organisatie, de andere heeft nog geen verbandtrommel in huis. Het goed in orde hebben van de BHV organisatie is een manier om de veiligheid van werknemers te vergroten. Vaak is snel handelen na een gebeurtenis van groot belang en dat is alleen mogelijk als de bedrijfshulpverlener kennis van zaken heeft en weet wat hij moet doen.

Een goed opgeleide BHV'er

Een goed opgeleide BHV organisatie kan bij een ongewenste gebeurtenis de schade beperken of zelfs helemaal voorkomen. De bedrijfshulpvelener is bij het plaatsvinden van een calamiteit het eerst aanwezig en beschikt als eerste over complete informatie. Dit is informatie die de hulpdiensten zo snel mogelijk willen weten, want mede op basis hiervan kan bepaald worden hoe er verder gehandeld kan worden. De BHV-er moet er voor zorgen dat tijdens het aanrijden van de hulpdiensten de situatie zo goed mogelijk onder controle blijft en er niet nog meer slachtoffers vallen. De BHV-er heeft een voorpost functie. Als de hulpdiensten arriveren zullen ze willen weten waar de calamiteit heeft plaatsgevonden, hoeveel slachtoffers er zijn, hoe ernstig ze gewond zijn en hoe de situatie nu ter plekke is. Vervolgens heeft de BHV er ook een gidsfunctie. Hij of zij weet de weg, waar deuren zitten, waar sleutels hangen, etc. en blijft ter plaatse aanwezig, tenzij het gevaar te groot is of de hulpdiensten anders willen.

Wat komt er aan bod?

Door een training te volgen van Vakles kan de BHV-er zijn taak goed uitoefenen. Alle onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn toepasbaar in echte situaties. De BHV cursus behandelt onderwerpen als: brand, alarmering, ontruiming, EHBO en reanimatie met gebruik van de AED.

De instructeurs van Vakles zijn altijd mensen uit de praktijk die weten waar ze het over hebben. De instructeurs zijn prima in staat om hun praktijkervaring om te zetten in bruikbare instructies en oefeningen waar de cursist iets aan heeft.