✓ Certificaat 2 jaar geldig Goedkoopste van Nederland ✓ 6000+ cursisten per jaar ✓ € 150,- all in.

Een BHV cursus volgen in Eindhoven? Leer essentiële vaardigheden voor bedrijfshulpverlening tijdens een training gegeven door ervaren en enthousiaste instructeurs. Onze cursussen zijn niet alleen theoretisch, maar ook praktijkgericht en met een vleugje humor. Uw BHV-certificaat is bij Vakles 2 jaar geldig!


BHV cursus Eindhoven

Locatiegegevens

Vakles
Noordzeelaan 35
5628 KP Eindhoven
Noord-Brabant
0229-268112

Bekijk cursusdata & reserveerBHV cursus Eindhoven in 1 dag

De BHV basiscursus in Eindhoven duurt een dag (van 9.00u - 17.00u) en de prijs van € 150,- (ex. btw) is inclusief koffie/thee, lunch en natuurlijk uw persoonlijke certificaat. De cursus wordt gegeven in 'Wijkcentrum de Heidehonk'. Onze cursuslocatie is ook goed bereikbaar voor cursisten uit de buurt van Eindhoven, zoals Helmond, Best, Valkenswaard, Deurne en Veghel.

Cursusoverzicht
Duur 1 dag (09:00 - 16:30 uur).
Adres Noordzeelaan 35, 5628 KP Eindhoven.
Parkeren Gratis parkeren.
Vooropleiding Geen voorkennis/opleiding benodigd.
Certificaat BHV-certificaat & pasje.
Geldigheid 2 jaar.
Prijs € 150,- ex. btw. Inclusief lunch, thee/koffie & lesmaterialen.
Cursuslocaties in de buurt Breda, Den Bosch.
Op eigen locatie Een BHV cursus op eigen locatie is mogelijk vanaf 2 deelnemers.
Herhalingscursus

Is uw certificaat bijna verlopen? Volg dan onze BHV herhalingscursus. Wij geven geen specifieke herhalingscursus, maar u volgt in feite opnieuw de BHV basiscursus. De herhalingscursus wordt aangepast aan het kennisniveau van de cursisten en voorzien van de meest actuele informatie op het gebied van bedrijfshulpverlening.
Cursusdata 2024: boek hier uw cursus

Laden...Sfeerimpressie BHV cursus

Vakles
BHV cursus
BHV reanimatie
Branddeken gebruiken
Vakles BHV
Blusoefeningen
BHV training
Reanimatie oefening
BHV leuk en grappig
Reanimeren
BHV vluchtroute
EHBO
BHV Watertuin Schiedam
BHV branddeken
Brand blussen BHV
BHV bij Minimax Brandbeveiliging
BHV Impact personeel
Vakles cursussen
Vakles BHV cursus BHV reanimatie Branddeken gebruiken Vakles BHV Blusoefeningen BHV training Reanimatie oefening BHV leuk en grappig Reanimeren BHV vluchtroute EHBO BHV Watertuin Schiedam BHV branddeken Brand blussen BHV BHV bij Minimax Brandbeveiliging BHV Impact personeel Vakles cursussen


Veelgestelde vragen


Waarom BHV?

Waarom BHVBHV cursus inhoud in Eindhoven

Wapen van EindhovenOnze BHV cursus wordt gegeven op de volgende locatie: Noordzeelaan 35, 5628 KP Eindhoven (Woenselse Heide).

Binnen iedere onderneming, in elk bedrijf kunnen ongelukken gebeuren. Van kleine incidenten tot grote calamiteiten. Vaak wordt er van alles gedaan om zoveel mogelijk risico’s uit te sluiten, maar helaas zijn er ook bedrijven waar niet al te serieus wordt omgegaan met de aanwezige risico’s. De ene onderneming heeft een perfect georganiseerde BHV organisatie, de andere heeft nog geen verbandtrommel in huis. Het goed in orde hebben van de BHV organisatie is een manier om de veiligheid van werknemers te vergroten. Vaak is snel handelen na een gebeurtenis van groot belang en dat is alleen mogelijk als de bedrijfshulpverlener kennis van zaken heeft en weet wat hij moet doen.


Een goed opgeleide BHV'er

Een goed opgeleide BHV organisatie kan bij een ongewenste gebeurtenis de schade beperken of zelfs helemaal voorkomen. De bedrijfshulpvelener is bij het plaatsvinden van een calamiteit het eerst aanwezig en beschikt als eerste over complete informatie. Dit is informatie die de hulpdiensten zo snel mogelijk willen weten, want mede op basis hiervan kan bepaald worden hoe er verder gehandeld kan worden. De BHV-er moet er voor zorgen dat tijdens het aanrijden van de hulpdiensten de situatie zo goed mogelijk onder controle blijft en er niet nog meer slachtoffers vallen. De BHV-er heeft een voorpost functie. Als de hulpdiensten arriveren zullen ze willen weten waar de calamiteit heeft plaatsgevonden, hoeveel slachtoffers er zijn, hoe ernstig ze gewond zijn en hoe de situatie nu ter plekke is. Vervolgens heeft de BHV er ook een gidsfunctie. Hij of zij weet de weg, waar deuren zitten, waar sleutels hangen, etc. en blijft ter plaatse aanwezig, tenzij het gevaar te groot is of de hulpdiensten anders willen.


Wat komt er aan bod?

Door een training te volgen van Vakles kan de BHV-er zijn taak goed uitoefenen. Alle onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn toepasbaar in echte situaties. De BHV cursus behandelt onderwerpen als: brand, alarmering, ontruiming, EHBO en reanimatie met gebruik van de AED.

De instructeurs van Vakles zijn altijd mensen uit de praktijk die weten waar ze het over hebben. De instructeurs zijn prima in staat om hun praktijkervaring om te zetten in bruikbare instructies en oefeningen waar de cursist iets aan heeft.


Contact

Heeft u nog vragen op opmerkingen? Wij staan voor u klaar! Stel uw vraag via het contactformulier of bel ons op 0229-268112.