BHV verband aanleggen

BHV cursus kosten: BHV hoeft niet duur te zijn

Nadat u een BHV cursus heeft uitgezocht wilt u natuurlijk weten wat de kosten hiervan zijn. De kosten van de verschillende cursussen variëren nogal. Een groot verschil is of de cursus in één of in twee dagen wordt gegeven. Wij van Vakles zijn van mening dat wat een BHV-er moet weten gemakkelijk in een cursus van een dag verteld kan worden. Dat betekent dan wel dat het een intensieve dag is en de lesstof zeer vlot wordt behandeld. Door deze aanpak kan onze cursus in een dag gegeven worden, waardoor op de kosten van een BHV cursus bespaard kan worden. Een groot voordeel voor de werkgever is natuurlijk dat hij zijn personeel ook maar één dag kwijt is en ook daardoor valt het totale kostenplaatje lager uit. Wanneer u als onderneming meerdere cursisten tegelijk inschrijft, dan krijgt u korting. De kosten van de BHV cursus zullen daardoor dus nog lager uitvallen. Bij Vakles is een BHV cursus dus niet duur, maar wel zeer compleet. Door onze competentie gerichte aanpak en de vele praktijk situaties, weet de cursist aan het eind van de cursusdag alles wat een gekwalificeerde BHV-er moet weten.
Bij Vakles BHV bedraagt de cursusprijs p.p. € 115,-. Bij meerdere inschrijvingen krijgt u korting, zie de tabel hier onder.


Boek direct een cursus!


BHV op eigen locatie kosten

Vakles komt ook graag naar u toe. Dit is al mogelijk bij vier of meer deelnemers. Een BHV cursus bij u op locatie heeft grote voordelen. U oefent in uw eigen omgeving, waardoor er een zeer realistisch beeld ontstaat. Met behulp van een rookmachine kan een ruimte onder rook worden gezet, waardoor u in het echt kunt ervaren hoe u hierop zou reageren. Er zijn diverse scenario’s mogelijk, maar altijd gebaseerd op situaties zoals die zich bij u in de onderneming voor zouden kunnen doen. Een BHV bij u op locatie is zeer voordelig.

De kosten van een BHV cursus bij u op locatie:

4 cursisten 400,- Euro
5 cursisten 500,- Euro
6 cursisten 600,- Euro
7 cursisten 700,- Euro
8 cursisten 800,- Euro
9 cursisten 850,- Euro
10 cursisten 850,- Euro
11 cursisten 850,- Euro
12 cursisten 850,- Euro

Zoals u ziet vallen de kosten van een BHV cursus bij Vakles erg laag uit. U kunt zich afvragen hoe het dan zit met de kwaliteit van de cursus. De BHV cursussen van Vakles worden gegeven volgens de laatste inzichten en er wordt gebruikt van het modernste onderwijsmateriaal. De instructeurs zijn mensen uit de praktijk die weten waar ze het over hebben. De BHV cursus is competentie gericht. Tijdens de cursus wordt er vaak een lotus slachtoffer ingezet. Dat is iemand die op zeer realistische wijze verschillende acute verwondingen en ziektebeelden kan nabootsen. Vakles zet uitsluitend lotus slachtoffers in die zijn aangesloten bij een lotus kring en de officiële tweejarige opleiding hiervoor hebben gevolgd.

U ziet het: een BHV cursus tegen zeer lage kosten en toch een hoge kwaliteit en zeer compleet? Het kan bij Vakles!

Boek een BHV cursus bij Vakles

Wilt u zich ook inschrijven voor een BHV cursus van Vakles en profiteren van de zeer lage kosten van de cursus? Wij zijn zeer voordelig! U kunt zich voor één of meerdere personen inschrijven op een open cursusdag op één van de 6 cursuslocaties door naar de home pagina te gaan en daar naar de plaats van uw voorkeur te gaan. Vervolgens kiest u de datum. Om als onderneming een training op locatie aan te vragen gaat u naar “training op eigen locatie.” Doe het zo snel mogelijk om zeker te weten dat u ook kunt profiteren van de lage kosten van een Vakles BHV cursus!