BHV online

• Ontvang direct je pasje en certificaat.
• Starten wanneer je wil.
• In je eigen tempo.
• 1 jaar geldig.

BHV online training: corona-proof!

We leven momenteel in een vreemde tijd vanwege de coronacrisis. Bijeenkomsten zijn niet toegestaan en daarom kunnen er momenteel ook geen BHV cursussen met praktijkoefeningen worden gegeven. Wij van Vakles hebben er over nagedacht hoe wij kunnen voorkomen dat BHV pasjes verlopen en bedrijven dus geen gecertificeerde BHV-ers meer hebben.

Vanaf nu bieden wij een online BHV cursus aan tegen zeer scherpe tarieven met een geldigheid van een jaar. Op die manier wil Vakles ervoor zorgen dat bedrijven en zelfstandige werknemers toch hun BHV kennis  op peil houden. Zodra de coronacrisis afgelopen is, zullen wij weer teruggaan naar onze vertrouwde werkwijze en oude tarieven.

Tarieven
Cursisten BHV basis BHV herhaal
 1 cursist € 75,- € 55,-
 3 cursisten of meer € 65,- € 45,-

Genoemde prijzen zijn ex. BTW.

Hoe gaat het in zijn werking

Na je aanmelding ontvang je van ons een excel bestand, waarmee je de gegevens van de cursist(en) aan kunt leveren. Deze gegevens komen op de pasjes en certificaten. Het cursusgeld dient vooraf betaald te worden. Direct nadat de cursus betaald is, ontvang je de inlogcodes en je BHV pas en certificaat. Vervolgens kun je de online BHV-cursus in je eigen tempo doorlopen.

BHV op eigen locatie reserveren

Vraag hier de online BHV cursus aan

Als de pasjes en certificaten naar een ander adres gestuurd moeten worden dan het hierboven genoemde factuuradres, vul dat adres dan in de kolom hierboven in. Gaat het om meerdere cursisten, waarbij de pasjes en certificaten naar ieder adres afzonderlijk gestuurd dienen te worden door ons, dan brengen wij € 2,- per envelop extra in rekening.

 

Vakles Facebook recensies