Vakles maakt Nederland elke dag veiliger

Vakles geeft BHV cursussen door heel Nederland op één van onze vaste cursuslocaties, maar ook op locatie bij de opdrachtgever. Op deze manier maken wij Nederland elke dag weer een beetje veiliger. Met onze op maat gemaakte en professionele cursussen leiden wij BHV-ers op die zich sterk maken voor de bedrijfsveiligheid binnen hun organisatie. BHV-ers kunnen bedrijfsschade beperken, handelen in noodsituaties, eerste hulp verlenen en zelfs levens redden.


 • Certficaat 2 jaar geldig

  Uniek in Nederland. Jouw BHV-pas is bij Vakles maar liefst 2 jaar geldig. Sneller een herhalingscursus volgen? Geen probleem.

 • Goedkoopste van Nederland

  Onze BHV cursus op onze cursuslocaties kost € 150,- all-in. Een incompany-training begint al vanaf € 86,- p.p.

 • 6000+ cursisten per jaar

  Jaarlijks leiden wij duizenden nieuwe BHV-ers op. Bent u de volgende?

 • Uitstekende klantbeoordelingen

  Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,6.

 • Landelijke dekking

  Vakles verzorgt BHV-cursussen door héél Nederland. Zowel op onze cursuslocaties als incompany.

Gecertificeerde instructeurs

De cursussen van Vakles worden zo vaak mogelijk gegeven door eigenaar en oprichter Evert-Jan Meijer. Daarnaast werken wij met een vaste groep gecertificeerde instructeurs over het hele land. Hierdoor zijn wij zeer flexibel en kunnen we meerdere cursussen op een dag laten plaatsvinden. Alle instructeurs komen uit de praktijk en weten daarom goed waar ze het over hebben. Dat vinden wij belangrijk. Geen kennis uit boekjes, maar vooral mensen met praktijkervaring. Uitsluitend dan kun je cursisten goed opleiden en de werkvloer opsturen met de juiste competenties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vakles vindt naast ondernemen het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Wij zijn in 2017 een nieuwe koers ingeslagen waarbij duurzaam ondernemen een belangrijke speerpunt is geworden binnen onze organisatie. Zo maken wij bijvoorbeeld uitsluitend gebruik van LED-verlichting, gebruiken we geen papier en scheiden we afval op de juiste manier. Het doel is om uiteindelijk geheel CO2 neutraal te ondernemen.

Lees hier meer over onze maatschappelijk verantwoordelijkheid.