10

Een leerzame, leuke, duidelijke cursus

Ik heb een erg leerzame en gezellige dag gehad. De instructeur was kon goed uitleggen en hield de stof luchtig. Af en toe een grapje of wat tijd om te kletsen, wat hielp met focus erbij houden. Ook kon hij goed ingaan op vragen en wist hij de stof duidelijk te brengen. Ookal heb ik al eerder een BHV cursus gedaan, voelde deze relaxter en duidelijker. Zou het zeker aanbevelen, eerste hulp en reanimatie redt levens en ik ben blij dat ik mijn kennis opnieuw op een leuke manier heb opgefrist.
- Breda - 17 januari 2021
10

BHV koning van Nederland!

Al bij het gesprek over de offerte werd duidelijk dat de open en relaxte Evert-Jan onze trainer ging worden. Transparant over het programma, flexibel met de (gewijzigde) planning en enorm behulpzaam met extra tips voor onze organisatie terwijl de prijs al zo scherp is (wat heel fijn is als je een nonprofit organisatie bent). Voor ons voelde de training meer als een dagje teambuilding! En waar sommige onderdelen van BHV training best even eng kunnen zijn voor sommige collega's, stelt Evert-Jan je op je gemak en neemt hij de tijd voor verhalen en ervaringen. Het is eigenlijk jammer dat deze BHV [...]
- Breda - 17 januari 2021
10

Voor een tweede keer nét zo leerzaam als de eerste.

2 jaar geleden dezelfde cursus gehad. Deze keer ondanks de corona maatregelen weer veel geleerd van de cursus. Instructeur staat open voor veel vragen en betrekt de hele groep in zijn enthousiasme. Nogmaals dank en tot over 2 jaar!
- Duiven - 15 december 2020
8

Ongedwongen duidelijke training

Een ongedwongen sfeer en prettige manier van training. Duidelijk en met humoristische touch. Training als heel prettig ervaren.
- Uithoorn - 13 december 2020
8

Gezellige, maar toch informatieve les door enthousiaste docent

De BHV les was praktisch ingericht en ondanks de beperkingen door corona hebben we toch genoeg kunnen oefenen. Duidelijke taal en een no-nonsense aanpak met een humoristische inslag maakt dit een prima BHV cursus voor iedereen. Ik miste alleen een stukje over ontruiming, daar had ik graag iets meer over gehoord. Daarentegen was de uitleg over het vasthouden van de slang van de brandblusser onvergetelijk 😉
- DEEST - 11 december 2020
9

Leuk en heel leerzaam

De les die we hebben gehad vandaag was ontzettend leuk en leerzaam. Het fijne aan de les was dat er zo af en toe ook wat humor aan toegevoegd werd wat de cursus ook levendig houdt. Praktijk vond ik het leukste want hier kan de instructeur ook zien of het goed gaat en hier eventueel aanvullende feedback op geven.
- Bemmel - 11 december 2020
8

Leerzame cursus zeker aan te raden

Goede uitleg en leerzaam
- Lisse - 11 december 2020
10

Een geslaagde cursus!

Het was een leuke leerzame dag een hoop geleerd en zeker het stuk van de reanimatie.
- Voorhout - 11 december 2020
9

Zeer duidelijke cursus

Een duidelijke cursus goed uitgelegd en alles bij zich voor een goede cursusdag. Op alle vragen een duidelijk antwoord. Kortom top! Bedankt
- Grootegast - 11 december 2020
10

Het was heel leerzaam en duidelijk uitgelegd

Ik heb er veel van geleerd
- Lisse - 11 december 2020
10

Zeer fijne en ontspannen cursus.

Ik heb het als een leerzame dag Ervaren!
- Voorhout - 11 december 2020
9

Enorm fijn om te leren hoe je veel kunt betekenen in situaties waar het gaat om levens en waar elke

Ik vond het een enorm prettige manier waarop de cursus werd gegeven, met enthousiasme, geduld en inspelend op de groep die wij waren. ruimte voor vragen, heldere instructies, afwisselend en met goeie energie. We raden deze zeker aan en doen graag na een poos de herhaling.
- Amsterdam - 8 december 2020
10

Fantastische docent en prettige uitleg!

Een goede uitleg waarbij alle 'basis regels' duidelijk uitgelegd zijn. Daarnaast de uitzonderlijke situaties als aanvulling op de basis regels. Erg fijn en een ontzettend leuke docent!
- Amsterdam - 8 december 2020
10

Belangrijke materie zeer helder uitgelegd met veel praktische ondersteuning

Evert Jan is een prettige en benaderbare man, die rust uitstraalt, en ondanks de veelheid aan materie, de belangrijke zaken rondom veiligheid en gevaar goed en helder uitlegt. Hij stippelt de hoofdlijnen uit en laat je veel oefenen, waardoor je na de cursus het vertrouwen hebt dat je deze hoofdlijnen goed onder de knie hebt. Dit doet hij op een prettige en ook humorvolle wijze, waardoor de dag om was voor je er erg in had. Kortom; een uitstekende trainer!
- Amsterdam - 3 december 2020
8

Nuttige informatie die iedereen zou moeten kennen.

Op een leuke manier kennisgemaakt met BHV. Veel belangrijker is het feit dat je dingen leert waar je een mensenleven mee kan redden. Dat is onbetaalbaar.
- Breda - 2 december 2020
9

Veel praktische dingen geleerd

De docent legde alles op een goede en duidelijke manier uit. Hij gaf zelf uitleg en liet daarnaast ook filmpjes zien om het een en ander te verduidelijken. Daarnaast kwam hij ook met praktische tips en dingen waar we als bedrijf zijnde over na zouden kunnen denken qua veiligheid. Vooral het gedeelte over de brandblussers en de defibrillator vond ik erg nuttig, het was goed om hier ervaring mee op te kunnen doen in een veilige omgeving.
- Enschede - 30 november 2020
10

Geweldig

Was weet een mooie dag met veel nieuwe dingen geleerd veel nieuwe snufjes en tactieken altijd weer fijn zo'n opfriscursus Mvg Jessica lub
- Enschede - 28 november 2020
8

Goede interactieve training.

De training wordt gedurende de dag afgestemd op de situatie in het betreffende bedrijf waarbij actualiteit en veiligheid ook aandacht krijgen
- Enschede - 28 november 2020
10

Toppiee

De lessen zijn zeer leerzaam! Het wordt eenvoudig uitgelegd en elk vraag die je stelt wordt uitgebreid uitgelegd! Humor zit er ook in zo blijf je tenminste wakker! Zeer toffe man om les van te krijgen zeker een aanrader voor andere bedrijven meneer bhv te laten geven ! Keepgoing with this good work!
- Spijkenisse - 25 november 2020
10

Een hele leuke, maar vooral leerzame dag

Ik had nog nooit een BHV cursus gedaan, dus mocht ik via mijn werk deze cursus doen. Ik vond het heel leerzaam, maar ook erg leuk. Evert-Jan vertelde op een boeiende manier, maar liet het vooral in de praktijk zien. We mochten zelf al direct aan de slag. Hij zorgde voor een goede sfeer, had een lekkere lunch gemaakt en vertelde ons op zo'n manier dat het ook echt bleef hangen. Ik vond het erg professioneel, maar in een relaxte setting. Zou het zeker aanraden!
- Amsterdam - 17 november 2020
10

Leerzaam

Leerzaam en toepasbaar zakelijk als prive
- Gouda 2805JL - 14 november 2020
9

Leerzame les!

We hebben een leerzame avond gehad van Evert-Jan. Hij kon goed inspelen op de situatie die voor ons interessant waren!
- Gouda stichting 't Lichtpunt - 13 november 2020
9

Functionele bhv traning

Prima training BHV. Vooral goed stilgestaan bij belangrijke onderwerpen zoals signaleren en actief reageren op (persoonlijke) noodsituaties. Daarnaast een goede reminder om binnen de locatie alles weer onder de loep te nemen
- Gouda - 13 november 2020
10

Precies de wijze waarop je graag een BHV cursus wilt volgen

Enorm blij dat ik voor Evert-Jan heb gekozen. Een vakkundige en bovenal aardig persoon, waarvan je op een heldere en professionele wijze cursus krijgt. Alle onderdelen voor het BHV zijn behandeld en daarnaast een leuke dag ervaren met een goed team. Gezien de prijs en goede reviews kwam ik bij hem terecht, ook bij de voorgaande reviews is er geen woord gelogen over het aanraden van de cursus.
- 's-Gravenhage - 9 november 2020
10

Leuke opleiding, deskundig en geanimeerde docent

Evert-Jan is een docent met veel ervaring, goed op de hoogte van de ontwikkelingen en weet ook een dag flexibel in te richten op basis van vragen van cursisten.. Hij verstaat de kunst om dan toch alle onderwerpen te behandelen.
- Amsterdam - 5 november 2020
10

Fijne training. Duidelijk, met humor en alles behandeld

Ik vond het een fijne training. Mijn ervaring met BHV training was dat er vaak nadruk werd gelegd op Brand en minder op EHBO. In deze training was dat allemaal prima uitgebalanceerd, heb gewoon een hoop geleerd en hele oude informatie werd opgefrist. Als beveiliger krijgen wij met beide zaken te maken, dus goed dat er voor alles aandacht was. Evert legt goed en rustig uit hoe alles werkt en waarom je bepaalde zaken doet of niet doet. Zeer tevreden!
- Rosmalen - 5 november 2020
9

BHV = OK

Professionele begeleiding met een goede basis humor. Bedankt voor de leerzame dag!
- Amsterdam - 12 november 2019
9

Zoveel geleerd!

Evert Jan is een goede leraar, duidelijke taal, leuk hoe hij het aan de man brengt. Je blijft eigenlijk de hele dag scherp.
- Amsterdam - 11 november 2019
10

Duidelijke en leerzame les

Zeer veel opgestoken. Duidelijk alles aan de man gebracht met een gezonde dosis humor erbij zodat de tijd ook voorbij vloog.
- Amsterdam - 4 november 2019
8

Leerzaam en leuk

Evert-Jan is bekwaam in het geven van BHV. Hij heeft ons nieuwe dingen geleerd wat betreft veiligheid.
- Amsterdam - 4 november 2019
10

Goeie uitleg en goeie sfeer

Ik vond de les erg nuttig en de uitleg vond op een goede manier plaats
- Amsterdam - 1 november 2019
8

Veel van geleerd!

Heldere uitleg over brandjes wel/niet blussen en waarmee en instructie over reanimeren. Al met al een intensieve, leerzame dag. Ook prettig dat het wordt toegespitst op onze situatie. Oefenen in praktijk vond ik nuttig.
- Inloophuis de Bres Zwolle - 27 september 2019
10

Leerzame en gezellige dag

Op een ongedwongen manier kwamen alle onderdelen van de BHV cursus aan bod. Veel voorbeelden uit de praktijk en zeer bruikbare tips. Een leerzame dag die voorbij vloog!
- Zwolle - 27 september 2019
10

Prima!

Ik werk bij De Bres in Zwolle en de BHV was prima, goede structuur en alles goed uitgelegd en we konden de theorie oefenen dmv praktijk! De filmpjes vond ik erg gedateerd, ook omdat bv. Bi filmpje van de verdrinking de EHBO veranderd is mbt tegenwoordig. denk dat het goed is om andere nieuwe te gaan gebruiken.. verder erg fijn dat ik nu BHV kan toepassen, mocht het nodig zijn!
- Zwolle - 27 september 2019
8

Prima

Duidelijke uitleg. Nieuwe dingen opgestoken. Betreft cursus in De Bres
- Zwolle - 23 september 2019
8

Goed en compleet

Goed en compleet
- Rosmalen - 23 september 2019
10

Duidelijke uitleg.

Ik heb een erg duidelijke uitleg gehad. Een aantal keer geoefend en ik had het zo onder de knie! De presentatie met de interessante filmpjes houd je goed bij de les. Het is een aanrader!
- Nieuwleusen - 23 september 2019
8

Een prettig verlopen leerzame dag

Ooit in het verleden EHBO cursus gevolgd, veel veranderd in benadering. Basiskennis weer up to date
- De Bres Zwolle - 22 september 2019
8

Heel leerzaam

Het was een lange dag, waarin ik veel geleerd heb. Beginnend brandje blussen, waarbij ik nu eigenlijk pas weet hoe en met welk blusapparaat. Reanimeren, dat lastiger is dan verwacht. En verbinden, dat tegenwoordig veel eenvoudiger is dan vroeger. Vooral geleerd, dat het belangrijk is, dat je er bent en dat je als BHV-er niet eens altijd zoveel hoeft te doen. Aanwezig zijn en geruststellen en de situatie goed proberen in te schatten. Indrukwekkend waren de beelden van een beginnende brand, die al heel snel heel groot werd. Zorgen voor eigen veiligheid en die van anderen is dan het belangrijkst. En [...]
- Zwolle, inloophuis De Bres - 22 september 2019
8

Ik vond het een leerzame en belangrijke cursus.

Er werd meer behandeld dan ik had verwacht en vind het een geruststellende gedachte juist te kunnen handelen in een noodsituatie. Alles is duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte voor interactie.
- Numansdorp - 17 september 2019
8

Leuke en leerzame dag

Het was leuk om alle onderdelen daadwerkelijk zelf te doen. Er zat genoeg afwisseling in de dag en we konden gemakkelijk vragen tussendoor stellen. Gelukkig was er ook tijd voor af en toe een grapje.
- Barendrecht - 14 september 2019
8

Prima cursus

Met 4 man hebben we de BHV cursus gevolgd. Een goede uitleg, afgewisseld met oefenen en af en toe een filmpje.
- Barendrecht - 12 september 2019
9

vriendelijk, competent

De cursus was voor een herhaling van BHV/EHBO. Onze trainer was vriendelijk, competent, spreekt uit ervaring, heeft vele dingen een redelijke manier uitgelegd. Leuk vond ik ook dat hij vragen die hij niet direct kon beantwoorden, verder gaat uitzoeken en dan zal hij de antwoord nog terug koppelen
- BARENDRECHT - 11 september 2019
9

BHV met passie gegeven!

Ik heb meerdere bhv cursussen bij anderen gevolgd, maar deze komt er met een hele dikke voldoende goed voor de dag. duidelijke lesstof, en er is ruimte om eigen ervaringen uit te wisselen en daarop nieuwe inzichten en handelingen bij uit te leggen.
- Zwaagdijk - 9 september 2019
10

Pakkend

Door voorbeelden uit zijn eigen praktijk bracht de trainer de essentie goed over. De verdeling van de tijd over verschillende onderdelen was goed. Alles kreeg voldoende aandacht.
- Barendrecht - 8 september 2019
10

Erg nuttige informatie gehad en erg goed om te oefenen

Prettige dag met goede interactie van docent met cursisten. Heel fijn om praktisch te oefenen en we hebben heel nuttige informatie gehad. Veel geleerd!
- Dordrecht - 7 september 2019
8

Goede uitleg met een grap tussendoor

We hebben met een select groepje (6 personen) een dag BHV- op locatie gehad. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, er was alle ruimte voor vragen. Ik heb veel opgestoken van deze leerzame dag. Zelfs reanimatie en verstikking op een "baby"pop mogen oefenen. Heel interessant! Hoop het niet mee te maken maar als er wat gebeurd weet ik nu wat ik doen moet!
- GROOTEBROEK - 6 september 2019
10

Duidelijke vriendelijke uitleg!

Evert-Jan vind ik een lieve man en hij wist duidelijk uit te leggen wat er tijdens een situatie moest gebeuren. Met af en toe een grapje tussendoor gaf hij wat luchtigheid aan de training. Ik heb er veel aan gehad en ik hoop dat ik in de toekomst weer een training van hem krijg of van iemand die minstens even goed is. Bedankt Evert-Jan!
- Dordrecht - 5 september 2019
10

Gezellig en leerzame cursus!

Veel mooie voorbeelden en fijne praktijk oefeningen. duidelijk en compact in een!
- Rotterdam - 5 september 2019
157 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10