9

Hele aansprekende les van Evert-Jan

De BHV training was erg aansprekend. Event-Jan weet de theorie met praktijk goed te verbinden en op een enthousiasmerende manier te vertellen.
- amsterdam - 31 augustus 2021
10

Topervaring en veel geleerd

Absoluut een aanrader en het was een geweldige en leerzame dag. Je bent een topper!
- Utrecht - 26 augustus 2021
10

Waardevolle en boeiende manier om te leren

Letterlijk levensrettend en EJ is een prima docent die de dingen simpel en goed uitlegt. Aanraader voor elk bedrijf!
- Amsterdam - 25 augustus 2021
10

Top ervaring. Goede uitleg van Evert-Jan omtrent AED, EHBO, Brandoefeningen & meer.

Evert-Jan was zeer duidelijk in zijn uitleg voor de BHV-Cursus. Veel informatie opgestoken binnen één dag. Legt op een duidelijke manier uit met een goede humor. Hierdoor blijft de kennis beter hangen. Tevens hebben wij interessante praktijkoefeningen gedaan waaronder een vuurtje blussen d.m.v een brandblusser. Zeer interessant en zeker een aanbeveling.
- Almere - 24 augustus 2021
10

Perfecte allesomvattende cursus in 1 dag

Vakles heeft een volledige dag verzorgd waardoor ik mijn BHV kennis weer helemaal up to date heb gebracht. Vakles is professioneel en legt alles zeer helder uit. Goede afwisseling theorie en praktijk.
- Amsterdam - 24 augustus 2021
10

Zeer deskundig met humor

Alle relevante onderwerpen op een zeer deskundige manier uitgelegd met praktijkvoorbeelden en humor.
- Amsterdam - 24 augustus 2021
10

Belangrijk dingen geleerd én gelachen

Duidelijk uitgelegd, allerlei verschillende materialen ter ondersteuning, praktische blik en dan ook nog “ending with a bang”. Goede BHV cursus
- Amsterdam - 24 augustus 2021
10

Een uitstekende les, met humor gebracht

Weer een bhv, saai. Was mn eerste gedachte. Deze les was gezellig. Met humor. Interactie. Leerzaam. Kortom. Eindelijk een bhv training. Waar we wat leerde en waar we gefocust bleven. Deze les was een verademing.
- Vlaardingen - 17 juni 2021
10

Leerzame cursus BHV met humor gebracht!

Een zeer leerzame dag gehad met een cursusleider die de stof met humor bracht waardoor het een zeer aangename ervaring was. Veel praktijk oefeningen waardoor er afwisseling was in luisteren en doen. Kortom een fijne cursus dag.
- Spijkenisse - 17 juni 2021
10

Geweldig

Zeer enthousiaste man die vol passie de kennis wil overbrengen. Een zeer geslaagde dag
- IJsselmuiden - 29 mei 2021
10

Prima, duidelijk.

Duidelijke BHV dag gehad. Toepasselijke filmpjes waardoor het duidelijk overkwam.
- Genemuiden - 29 mei 2021
7

Veel geleerd op ontspannen manier

De vakles van EvertJan heb ik als plezierig en leerzaam ervaren. Veel praktijkvoorbeelden die ook blijven hangen. Soms wat chaotisch, maar dat kwam ook doordat we alle gelegenheid hadden om onze vragen te stellen tussendoor. En dat was ook wel prettig.
- Ens - 28 mei 2021
10

Een prima update van mijn BHV

Evert weet de informatie duidelijk over te brengen op een heldere interactie manier met de nodige dosis humor tussendoor
- Dalfsen - 25 mei 2021
8

Duidelijke cursus met humor

Cursus was duidelijk. Mooi tempo en met humor gegeven. Plus de duur van twee jaar is een pluspunt
- Dalfsen - 25 mei 2021
9

Prettig ondanks de avonduren

Goed in contact, na even inkomen een ontspannen manier van cursus leiden, de stof goed behandeld, alle facetten bij langs geweest. Dank voor coronaproof en onderbouwd lesgeven
- Zwolle - 24 mei 2021
10

Praktische en gezellige BHV-dag!

BHV op locatie bij ons op kantoor, en dat met alleen vrouwen. Best een uitdaging, maar absoluut goed geslaagd! Een hele praktische benadering, prettige manier van uitleggen (niet te langdradig), en ruimte voor vragen en af en toe een grapje. Het was voor ons een geslaagde dag!
- Alkmaar - 22 mei 2021
9

Zeer leerzaam en er boeiende dag

Vandaag weer een BHV cursus gehad Maar dit was ver uit de beste en leerzame BHV cursus die ik heb gehad Hij brengt het erg leuk en duidelijk zo dat je ook bij de les blijf en geïntegreerd mee doet Echt een dikke 10 Nu all weer zin in de volgende cursussen
- Eindhoven - 21 mei 2021
10

Leerzaam en goed volgbaar

Ondanks dat het heel wat uren achter elkaar waren, werd luisteren en zelf handelingen oefenen goed afgewisseld. Hierdoor was de informatie goed te volgen en de dag vol te houden.
- Dalfsen - 21 mei 2021
10

Leuke, heldere en up to date BHV les

Een bijzonder prettige manier van lesgeven en sterke voorbeelden maken van deze BHV training een zinvolle en goede lesdag. Evert-Jan weet de groep op een humoristische manier geboeid te houden en zijn ezelsbruggetje m.b.t. welk blusmiddel waar voor te gebruiken is voor mij nu zo klaar als een ijsklontje!
- Utrecht - 10 februari 2021
10

Een leerzame cursus met een humoristische touch

In tijden van Corona maakte Evert-Jan er haast een "uitje" van voor ons team. De dag was prettig ingericht waardoor je ook in deze tijden de juiste materie kan opdoen en nog steeds ruimte krijgt om veelvuldig te oefenen. Het wordt met een goede dosis humor gebracht, wat wat lucht geeft aan de materie, maar je ook zeker op scherp zet! Zo weet ik nu dat je niet iedere brand met elke blusser kan doven... Ik ga de wijze van les geven, met handige bruggetjes van Evert-Jan, niet snel vergeten. Tot over twee jaar!
- Breda - 18 januari 2021
10

Een leerzame, leuke, duidelijke cursus

Ik heb een erg leerzame en gezellige dag gehad. De instructeur was kon goed uitleggen en hield de stof luchtig. Af en toe een grapje of wat tijd om te kletsen, wat hielp met focus erbij houden. Ook kon hij goed ingaan op vragen en wist hij de stof duidelijk te brengen. Ookal heb ik al eerder een BHV cursus gedaan, voelde deze relaxter en duidelijker. Zou het zeker aanbevelen, eerste hulp en reanimatie redt levens en ik ben blij dat ik mijn kennis opnieuw op een leuke manier heb opgefrist.
- Breda - 17 januari 2021
10

BHV koning van Nederland!

Al bij het gesprek over de offerte werd duidelijk dat de open en relaxte Evert-Jan onze trainer ging worden. Transparant over het programma, flexibel met de (gewijzigde) planning en enorm behulpzaam met extra tips voor onze organisatie terwijl de prijs al zo scherp is (wat heel fijn is als je een nonprofit organisatie bent). Voor ons voelde de training meer als een dagje teambuilding! En waar sommige onderdelen van BHV training best even eng kunnen zijn voor sommige collega's, stelt Evert-Jan je op je gemak en neemt hij de tijd voor verhalen en ervaringen. Het is eigenlijk jammer dat deze BHV [...]
- Breda - 17 januari 2021
10

Voor een tweede keer nét zo leerzaam als de eerste.

2 jaar geleden dezelfde cursus gehad. Deze keer ondanks de corona maatregelen weer veel geleerd van de cursus. Instructeur staat open voor veel vragen en betrekt de hele groep in zijn enthousiasme. Nogmaals dank en tot over 2 jaar!
- Duiven - 15 december 2020
8

Ongedwongen duidelijke training

Een ongedwongen sfeer en prettige manier van training. Duidelijk en met humoristische touch. Training als heel prettig ervaren.
- Uithoorn - 13 december 2020
8

Gezellige, maar toch informatieve les door enthousiaste docent

De BHV les was praktisch ingericht en ondanks de beperkingen door corona hebben we toch genoeg kunnen oefenen. Duidelijke taal en een no-nonsense aanpak met een humoristische inslag maakt dit een prima BHV cursus voor iedereen. Ik miste alleen een stukje over ontruiming, daar had ik graag iets meer over gehoord. Daarentegen was de uitleg over het vasthouden van de slang van de brandblusser onvergetelijk 😉
- DEEST - 11 december 2020
9

Leuk en heel leerzaam

De les die we hebben gehad vandaag was ontzettend leuk en leerzaam. Het fijne aan de les was dat er zo af en toe ook wat humor aan toegevoegd werd wat de cursus ook levendig houdt. Praktijk vond ik het leukste want hier kan de instructeur ook zien of het goed gaat en hier eventueel aanvullende feedback op geven.
- Bemmel - 11 december 2020
8

Leerzame cursus zeker aan te raden

Goede uitleg en leerzaam
- Lisse - 11 december 2020
10

Een geslaagde cursus!

Het was een leuke leerzame dag een hoop geleerd en zeker het stuk van de reanimatie.
- Voorhout - 11 december 2020
9

Zeer duidelijke cursus

Een duidelijke cursus goed uitgelegd en alles bij zich voor een goede cursusdag. Op alle vragen een duidelijk antwoord. Kortom top! Bedankt
- Grootegast - 11 december 2020
10

Het was heel leerzaam en duidelijk uitgelegd

Ik heb er veel van geleerd
- Lisse - 11 december 2020
10

Zeer fijne en ontspannen cursus.

Ik heb het als een leerzame dag Ervaren!
- Voorhout - 11 december 2020
9

Enorm fijn om te leren hoe je veel kunt betekenen in situaties waar het gaat om levens en waar elke

Ik vond het een enorm prettige manier waarop de cursus werd gegeven, met enthousiasme, geduld en inspelend op de groep die wij waren. ruimte voor vragen, heldere instructies, afwisselend en met goeie energie. We raden deze zeker aan en doen graag na een poos de herhaling.
- Amsterdam - 8 december 2020
10

Fantastische docent en prettige uitleg!

Een goede uitleg waarbij alle 'basis regels' duidelijk uitgelegd zijn. Daarnaast de uitzonderlijke situaties als aanvulling op de basis regels. Erg fijn en een ontzettend leuke docent!
- Amsterdam - 8 december 2020
10

Belangrijke materie zeer helder uitgelegd met veel praktische ondersteuning

Evert Jan is een prettige en benaderbare man, die rust uitstraalt, en ondanks de veelheid aan materie, de belangrijke zaken rondom veiligheid en gevaar goed en helder uitlegt. Hij stippelt de hoofdlijnen uit en laat je veel oefenen, waardoor je na de cursus het vertrouwen hebt dat je deze hoofdlijnen goed onder de knie hebt. Dit doet hij op een prettige en ook humorvolle wijze, waardoor de dag om was voor je er erg in had. Kortom; een uitstekende trainer!
- Amsterdam - 3 december 2020
8

Nuttige informatie die iedereen zou moeten kennen.

Op een leuke manier kennisgemaakt met BHV. Veel belangrijker is het feit dat je dingen leert waar je een mensenleven mee kan redden. Dat is onbetaalbaar.
- Breda - 2 december 2020
9

Veel praktische dingen geleerd

De docent legde alles op een goede en duidelijke manier uit. Hij gaf zelf uitleg en liet daarnaast ook filmpjes zien om het een en ander te verduidelijken. Daarnaast kwam hij ook met praktische tips en dingen waar we als bedrijf zijnde over na zouden kunnen denken qua veiligheid. Vooral het gedeelte over de brandblussers en de defibrillator vond ik erg nuttig, het was goed om hier ervaring mee op te kunnen doen in een veilige omgeving.
- Enschede - 30 november 2020
10

Geweldig

Was weet een mooie dag met veel nieuwe dingen geleerd veel nieuwe snufjes en tactieken altijd weer fijn zo'n opfriscursus Mvg Jessica lub
- Enschede - 28 november 2020
8

Goede interactieve training.

De training wordt gedurende de dag afgestemd op de situatie in het betreffende bedrijf waarbij actualiteit en veiligheid ook aandacht krijgen
- Enschede - 28 november 2020
10

Toppiee

De lessen zijn zeer leerzaam! Het wordt eenvoudig uitgelegd en elk vraag die je stelt wordt uitgebreid uitgelegd! Humor zit er ook in zo blijf je tenminste wakker! Zeer toffe man om les van te krijgen zeker een aanrader voor andere bedrijven meneer bhv te laten geven ! Keepgoing with this good work!
- Spijkenisse - 25 november 2020
10

Een hele leuke, maar vooral leerzame dag

Ik had nog nooit een BHV cursus gedaan, dus mocht ik via mijn werk deze cursus doen. Ik vond het heel leerzaam, maar ook erg leuk. Evert-Jan vertelde op een boeiende manier, maar liet het vooral in de praktijk zien. We mochten zelf al direct aan de slag. Hij zorgde voor een goede sfeer, had een lekkere lunch gemaakt en vertelde ons op zo'n manier dat het ook echt bleef hangen. Ik vond het erg professioneel, maar in een relaxte setting. Zou het zeker aanraden!
- Amsterdam - 17 november 2020
10

Leerzaam

Leerzaam en toepasbaar zakelijk als prive
- Gouda 2805JL - 14 november 2020
9

Leerzame les!

We hebben een leerzame avond gehad van Evert-Jan. Hij kon goed inspelen op de situatie die voor ons interessant waren!
- Gouda stichting 't Lichtpunt - 13 november 2020
9

Functionele bhv traning

Prima training BHV. Vooral goed stilgestaan bij belangrijke onderwerpen zoals signaleren en actief reageren op (persoonlijke) noodsituaties. Daarnaast een goede reminder om binnen de locatie alles weer onder de loep te nemen
- Gouda - 13 november 2020
10

Precies de wijze waarop je graag een BHV cursus wilt volgen

Enorm blij dat ik voor Evert-Jan heb gekozen. Een vakkundige en bovenal aardig persoon, waarvan je op een heldere en professionele wijze cursus krijgt. Alle onderdelen voor het BHV zijn behandeld en daarnaast een leuke dag ervaren met een goed team. Gezien de prijs en goede reviews kwam ik bij hem terecht, ook bij de voorgaande reviews is er geen woord gelogen over het aanraden van de cursus.
- 's-Gravenhage - 9 november 2020
10

Leuke opleiding, deskundig en geanimeerde docent

Evert-Jan is een docent met veel ervaring, goed op de hoogte van de ontwikkelingen en weet ook een dag flexibel in te richten op basis van vragen van cursisten.. Hij verstaat de kunst om dan toch alle onderwerpen te behandelen.
- Amsterdam - 5 november 2020
10

Fijne training. Duidelijk, met humor en alles behandeld

Ik vond het een fijne training. Mijn ervaring met BHV training was dat er vaak nadruk werd gelegd op Brand en minder op EHBO. In deze training was dat allemaal prima uitgebalanceerd, heb gewoon een hoop geleerd en hele oude informatie werd opgefrist. Als beveiliger krijgen wij met beide zaken te maken, dus goed dat er voor alles aandacht was. Evert legt goed en rustig uit hoe alles werkt en waarom je bepaalde zaken doet of niet doet. Zeer tevreden!
- Rosmalen - 5 november 2020
9

BHV = OK

Professionele begeleiding met een goede basis humor. Bedankt voor de leerzame dag!
- Amsterdam - 12 november 2019
9

Zoveel geleerd!

Evert Jan is een goede leraar, duidelijke taal, leuk hoe hij het aan de man brengt. Je blijft eigenlijk de hele dag scherp.
- Amsterdam - 11 november 2019
10

Duidelijke en leerzame les

Zeer veel opgestoken. Duidelijk alles aan de man gebracht met een gezonde dosis humor erbij zodat de tijd ook voorbij vloog.
- Amsterdam - 4 november 2019
177 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10