52 klanten hebben vakles beoordeeld.
Zij gaven gemiddeld een 8,6
8.6 out of 10 stars

9.3 out of 10 stars
Wendy van hooijdonk 08-04-2019, Terheijden
8.8 out of 10 stars
Wendy van hooijdonk 08-04-2019, Terheijden
Hele leerzame cursus. Veel van opgestoken. Met humor en een lach gegeven. Ruimte voor vragen etc. Kan niets anders zeggen dan, dat het een leerzame dag is geweest!! Nogmaals bedankt!!
8 out of 10 stars
Erwin van Es 04-04-2019, Oosterhout
Het was een gezellige, leerzame en duidelijk gegeven cursus, Bedankt voor het verhogen van de veiligheid binnen het bedrijf!
9.2 out of 10 stars
Sigrid van bijnen 03-04-2019, Oosterhout
Super leuke en vooral leerzamen dag gehad..dit zou eigenlijk iedereen moeten doen zo dat er veel meer levens mee gered kunnen worden.
Bedankt voor de leuke les
8.8 out of 10 stars
Stephanie van der steen 03-04-2019, Made
De cursus bedrijfshulpverlening was een leuke, leerzame ervaring! Evert-Jan is een ervaren docent die zijn kennis enthousiast weet over te brengen, zowel theoretisch als praktisch.
8.2 out of 10 stars
Marit 12-02-2019, Amsterdam
Mijn totaal ordeel is een 8,5. Op de cursus dag was het een kleine groep begreep ik. Hierdoor was de interactie met Evert-Jan prima. De uitleg was goed en duidelijk. Een animatie filmpje voegde veel toe hoe een en ander verkeerd kan verlopen. Sommige foto's zijn een beetje gedateerd, onduidelijk. Als een cursist tijdens de les veel op zijn telefoon kijkt, is een beetje storend. Hier zou Evert-Jan vooraf iets over kunnen zeggen als hij het ook als storend ervaart.
8.7 out of 10 stars
Monique van der Pauw Kraan 11-02-2019, Assendelft
de leukste en leerzaamste 1 daagse cursus die ik ooit gehad heb
interessant, grappig en op een leuke manier gegeven zodat ik wist waar ik mee bezig was en ook waarom
super veel geleerd, meer dan ik had verwacht
9.3 out of 10 stars
Mercedes Horoczi 08-02-2019, Amsterdam
9 out of 10 stars
K IJff 08-02-2019, Amstelveen
Evert-Jan zorgde er door middel van de nodige interactie en ruimte voor een humoristische insteek voor dat iedereen van begin tot einde aandachtig bij de les bleef. Het was niet mijn eerste deelname aan een BHV, maar deze was zeker een welke langer zal blijven hangen, bv de tip met het ijsklontje!
8.3 out of 10 stars
Van hunsel Manuel 04-02-2019, Antwerpen
Om echt alles goed te leren, was de dag misschien iets tekort voor. Hierdoor kom je soms iets minder aan het toepassen van de theorie dan de theorie aan horen
7.5 out of 10 stars
Gino Looije 31-01-2019, Rotterdam
Ik heb vervanging van mijn werkdag geregeld voor het volgen van de BHV cursus in Den Bosch. In de week voor aanvang heb ik telefonisch contact opgenomen met Vakles, omdat in de bevestigingsmail van Uw reservering bij Vakles las nog een bericht per mail en post te ontvangen met factuur, deze had ik niet ontvangen en ik wilde wel zeker zijn van mijn aanmelding. Telefonisch werd mijn aanmelding bevestigd en beloofd dat ik nog een vervolgmail (ook met nadere sepcificaties van adres en starttijd) zou krijgen. Deze heb ik niet meer gekregen. Ik heb dit vervolgens zelf nog eens opgezocht op de website en ging er n.a.v. de eerdere aanmeldingsbevestiging van uit dat er dan niets aan de hand kon zijn. Helaas bleek dit rommelige administratieve verloop vooraf een correcte voorspeller: na aankomst op locatie bleek de cursus niet door te gaan. Ze waren vergeten mij een annulering te sturen, aangezien ik de enige aanmelding was. Dat de eigenaar hier de stagiaire de schuld van geeft en geen passende oplossing aanbiedt, vind ik niet professioneel en coulant.
1 out of 10 stars
Sylvie 28-01-2019, Den Bosch
9.2 out of 10 stars
Jonas 08-01-2019, Nijmegen
Nuttig met voorbeelden / oefeningen. Docent heeft kennis uit de praktijk.
8.2 out of 10 stars
Pim Reichwein 26-12-2018, Westervoort
Het was een interessante en zeer gevarieerde training met goede en duidelijke uitleg waarbij tal van aspecten op het gebied van BHV en mogelijke situaties bij brand, ongeval, AED etc werden behandeld hoe te handelen. Deze training heeft mij wel meer bewust gemaakt op dit gebied.
8.3 out of 10 stars
Margriet 25-12-2018, Arnhem
De hele dag was heel duidelijk opgezet en goed te volgen. De inhoud van de cursus was duidelijk en Evert-Jan nam de tijd om alles rustig uit te leggen en eventueel te herhalen. Ook was er tijd voor een beetje humor op zijn tijd. Erg prettig en leerzame dag!
8.3 out of 10 stars
Berber Kleijer 23-12-2018, Tiel
Erg sterk en goed op de brache afgesteld. Erg sterke en humorvolle docent. Leuk dat hij mee een broodje ging eten.
8.7 out of 10 stars
Robert 22-12-2018, Helmond
Leerzame cursus met een competente en gezellige leraar. Geeft veel voorbeelden uit eigen ervaring. Fijn om naar te luisteren.
10 out of 10 stars
Wendy 22-12-2018, Doorwerth
8 out of 10 stars
Gabriela Petrova 22-12-2018, Den Bosch
Goede cursus. Niet alleen kennis omtrent veiligheid op werk opgedaan, maar ook kennis over veiligheid thuis. Het was een fijne manier van hands-on learning
8.5 out of 10 stars
Sara Kapika 27-11-2018, Amsterdam
Zeer plezierige manier om balangrijke kennis op te doen!
8 out of 10 stars
stephan 27-11-2018, amsterdam
Leerzame en leuke dag gehad! Bedankt Evert-Jan!
9 out of 10 stars
S. Muhammad 26-11-2018, Amsterdam
Leuke bhv cursus gehad. Met goede tekst en uitleg. Bedankt
8.7 out of 10 stars
J.chin 24-11-2018, Hoofddorp
Zeer leerzame dag !
8.2 out of 10 stars
René 24-11-2018, Amsterdam
Erg leerzame en leuke dag gehad. Evert-Jan weet alles helder uit te leggen, met goede filmpjes zijn lessen te ondersteunen en ondertussen is er ruimte voor een grapje.
9.3 out of 10 stars
Barbara 23-11-2018, Leiden
Leuke les! Ik heb veel geleerd en kan dit ook goed gebruiken in mijn dagelijks leven indien noodzakelijk!
10 out of 10 stars
Claudio Pisano 19-11-2018, Rotterdam
Goede les met een juiste dosis van vakinhoudelijke kennis, praktijkvoorbeelden en humor.
AANRADER!!!
9 out of 10 stars
Steven Dundas 19-11-2018, Rotterdam
Prima, fijne docent, heldere uitleg met praktijk voorbeelden
9 out of 10 stars
Peter Verheij 16-11-2018, Rotterdam
Goede info met humor gegeven. Goede interactie en materiaal.
Puntje van aandacht: schrijfmateriaal en naamblaadje
9.2 out of 10 stars
Steven Dundas 15-11-2018, Spijkenisse
Prima cursus!
7.5 out of 10 stars
Eli de Heer 15-11-2018, Kamerik
Een cursus welke ieder moet volgen om in zijn/haar bedrijf op juiste manier hulp te kunnen verlenen.
8.5 out of 10 stars
Ender 10-11-2018, Duiven
7.7 out of 10 stars
Loes popping 09-11-2018, Arnhem
Leuke docent, met ruime vakkennis. Ruim voldoende interactie, flexibiliteit
8.2 out of 10 stars
Marlies Saelman 09-11-2018, Aalten
Heb afgelopenweek de bhv cursus gevolg met onwijs veel plezier. Deze cursus was ontzettend leerzaam en interresant dit mede omdat de instructeur zijn vak verstond en met veel passie overbracht.
9.3 out of 10 stars
Glenn Afman 08-11-2018, Beuningen Gelderland
Ondanks het op zaterdag was, vloog de tijd voorbij. De informatie is duidelijk, de stof wordt met ervaring, betrokkenheid en gepaste humor gebracht. Een aanrader.
8.5 out of 10 stars
Paul 07-11-2018, Rotterdam
Ik zag er vanochtend een beetje tegenop maar ik vond het uiteindelijk hartstikke gezellig en het was ook allemaal lekker informeel! Daar hou ik van en dat maakt de inhoud leuk
9 out of 10 stars
Romy 05-11-2018, Elst
8.2 out of 10 stars
Daisy 05-11-2018, Borculo
Leuke dag, veel kennis opgegaan en de humor van de docent houdt de gang erin!
8.7 out of 10 stars
Gerben Bazuin 05-11-2018, Puttershoek
Bij elk onderdeel werd stil gestaan, helder verteld en even geoefend in de praktijk en toen gingen wij weer door naar het volgende onderwerp.
7.2 out of 10 stars
05-11-2018,
Leuke, leerzame cursus van Evert-Jan. Veel geleerd en gelachen, waardoor de dag voorbij vloog.
8.8 out of 10 stars
Maikel Koevermans 05-11-2018, Vlaardingen
8.8 out of 10 stars
Michel Monster 04-11-2018, Rotterdam
Veel geleerd, met humor!
9 out of 10 stars
Amber 04-11-2018, Oud-Beijerland
Zeer leuke BHV cursus gehad! Leuke combinatie van theorie en praktijk. Af en toe leek het net een stand up comedy show!
10 out of 10 stars
Ewoud Mastenbroek 02-11-2018, Delft
Leuke training, afwisselend programma en leuke manier van lesgeven. Niet zo stijf en strak.
Aanrader, tot over 2 jaar 😀
9.2 out of 10 stars
Nancy Rompa 02-11-2018, Swifterbant
9 out of 10 stars
Erik Karssemakers 02-11-2018, Hoogkarspel
Tijdens de BHV cursus vertelt Evert-Jan veel en enthousiast over allerlei BHV onderwerpen. Er wordt ook goed geoefend met belangrijke onderdelen van de BHV, zodat je kennis weer goed is opgefrist. Fijn dat het pasje 2 jaar geldig is trouwens.
7.5 out of 10 stars
Floor 01-11-2018, Amsterdam
Prima, leuk en interactief!
10 out of 10 stars
RObert de Vries 01-11-2018, Nijkerk
Leuke leerzame les waar ruimte is voor vragen en gezelligheid
9 out of 10 stars
Carlijn 31-10-2018, Eibergen
Had persoonlijk meer verwacht eruit te halen qua BHV. Maar dat is waarschijnlijk mijn eigen verwachtingen erachter. Verder top lesgegeven en verteld, dat maakte het een stuk aantrekkelijker om de stof te doorlopen
8.7 out of 10 stars
Sander van Maasakkers 31-10-2018, Boeculo
Een uitstekende BHV cursus en veel geleerd! Absoluut veel geleerd. Een aanrader!
10 out of 10 stars
Katinka 31-10-2018, Almere
Evert-Jan is niet alleen een deskundige BHV trainer die de materie in korte tijd goed overbrengt, maar je kan ook nog eens met hem lachen. Top dag gehad en jammer dat het 2 jaar duurt voordat ik weer moet.
9.2 out of 10 stars
Herman Meijer 31-10-2018, Houten
De cursus was erg breed in alle situatie die ik kreeg. Verder zat die vol leuke grapjes en genoot ik er erg van, het oefenen was ook erg leuk en realistisch
9.2 out of 10 stars
Thijs 31-10-2018, Borculo