10

Leerzame en gezellige dag

Op een ongedwongen manier kwamen alle onderdelen van de BHV cursus aan bod. Veel voorbeelden uit de praktijk en zeer bruikbare tips. Een leerzame dag die voorbij vloog!
- Zwolle - 27 september 2019
10

Prima!

Ik werk bij De Bres in Zwolle en de BHV was prima, goede structuur en alles goed uitgelegd en we konden de theorie oefenen dmv praktijk! De filmpjes vond ik erg gedateerd, ook omdat bv. Bi filmpje van de verdrinking de EHBO veranderd is mbt tegenwoordig. denk dat het goed is om andere nieuwe te gaan gebruiken.. verder erg fijn dat ik nu BHV kan toepassen, mocht het nodig zijn!
- Zwolle - 27 september 2019
8

Prima

Duidelijke uitleg. Nieuwe dingen opgestoken. Betreft cursus in De Bres
- Zwolle - 23 september 2019
8

Goed en compleet

Goed en compleet
- Rosmalen - 23 september 2019
10

Duidelijke uitleg.

Ik heb een erg duidelijke uitleg gehad. Een aantal keer geoefend en ik had het zo onder de knie! De presentatie met de interessante filmpjes houd je goed bij de les. Het is een aanrader!
- Nieuwleusen - 23 september 2019
8

Een prettig verlopen leerzame dag

Ooit in het verleden EHBO cursus gevolgd, veel veranderd in benadering. Basiskennis weer up to date
- De Bres Zwolle - 22 september 2019
8

Heel leerzaam

Het was een lange dag, waarin ik veel geleerd heb. Beginnend brandje blussen, waarbij ik nu eigenlijk pas weet hoe en met welk blusapparaat. Reanimeren, dat lastiger is dan verwacht. En verbinden, dat tegenwoordig veel eenvoudiger is dan vroeger. Vooral geleerd, dat het belangrijk is, dat je er bent en dat je als BHV-er niet eens altijd zoveel hoeft te doen. Aanwezig zijn en geruststellen en de situatie goed proberen in te schatten. Indrukwekkend waren de beelden van een beginnende brand, die al heel snel heel groot werd. Zorgen voor eigen veiligheid en die van anderen is dan het belangrijkst. En [...]
- Zwolle, inloophuis De Bres - 22 september 2019
8

Ik vond het een leerzame en belangrijke cursus.

Er werd meer behandeld dan ik had verwacht en vind het een geruststellende gedachte juist te kunnen handelen in een noodsituatie. Alles is duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte voor interactie.
- Numansdorp - 17 september 2019
8

Leuke en leerzame dag

Het was leuk om alle onderdelen daadwerkelijk zelf te doen. Er zat genoeg afwisseling in de dag en we konden gemakkelijk vragen tussendoor stellen. Gelukkig was er ook tijd voor af en toe een grapje.
- Barendrecht - 14 september 2019
8

Prima cursus

Met 4 man hebben we de BHV cursus gevolgd. Een goede uitleg, afgewisseld met oefenen en af en toe een filmpje.
- Barendrecht - 12 september 2019
9

vriendelijk, competent

De cursus was voor een herhaling van BHV/EHBO. Onze trainer was vriendelijk, competent, spreekt uit ervaring, heeft vele dingen een redelijke manier uitgelegd. Leuk vond ik ook dat hij vragen die hij niet direct kon beantwoorden, verder gaat uitzoeken en dan zal hij de antwoord nog terug koppelen
- BARENDRECHT - 11 september 2019
9

BHV met passie gegeven!

Ik heb meerdere bhv cursussen bij anderen gevolgd, maar deze komt er met een hele dikke voldoende goed voor de dag. duidelijke lesstof, en er is ruimte om eigen ervaringen uit te wisselen en daarop nieuwe inzichten en handelingen bij uit te leggen.
- Zwaagdijk - 9 september 2019
10

Pakkend

Door voorbeelden uit zijn eigen praktijk bracht de trainer de essentie goed over. De verdeling van de tijd over verschillende onderdelen was goed. Alles kreeg voldoende aandacht.
- Barendrecht - 8 september 2019
10

Erg nuttige informatie gehad en erg goed om te oefenen

Prettige dag met goede interactie van docent met cursisten. Heel fijn om praktisch te oefenen en we hebben heel nuttige informatie gehad. Veel geleerd!
- Dordrecht - 7 september 2019
8

Goede uitleg met een grap tussendoor

We hebben met een select groepje (6 personen) een dag BHV- op locatie gehad. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, er was alle ruimte voor vragen. Ik heb veel opgestoken van deze leerzame dag. Zelfs reanimatie en verstikking op een "baby"pop mogen oefenen. Heel interessant! Hoop het niet mee te maken maar als er wat gebeurd weet ik nu wat ik doen moet!
- GROOTEBROEK - 6 september 2019
10

Duidelijke vriendelijke uitleg!

Evert-Jan vind ik een lieve man en hij wist duidelijk uit te leggen wat er tijdens een situatie moest gebeuren. Met af en toe een grapje tussendoor gaf hij wat luchtigheid aan de training. Ik heb er veel aan gehad en ik hoop dat ik in de toekomst weer een training van hem krijg of van iemand die minstens even goed is. Bedankt Evert-Jan!
- Dordrecht - 5 september 2019
10

Gezellig en leerzame cursus!

Veel mooie voorbeelden en fijne praktijk oefeningen. duidelijk en compact in een!
- Rotterdam - 5 september 2019
7

duidelijke uitleg

duidelijke uitleg over de mogelijke situaties. met daarbij de handelingen die gevolgd moeten worden. cursus van 1 dag, veel info maar niet saai.
- Amsterdam - 3 september 2019
10

Een goede en zinvolle cursus

.
- Rotterdam - 30 augustus 2019
9

Zeer leerzame cursus

Het was een geslaagde dag. Heel wat weten gekomen over de verschillende brandblussers en te handelen bij brand. Het was duidelijk en leerzaam
- Rotterdam - 29 augustus 2019
8

Leerzame dag!

Was leerzame dag, docent was up-to-date betreft de nieuwe wetenschappelijke kennis
- Amsterdam - 28 augustus 2019
10

Succes volle training top kwaliteit, warme welkom!

Top kwaliteit goed ervaring ,duidelijk uitleg!!
- Den haag - 28 augustus 2019
8

Een informeel doch doeltreffende cursus!

De trainer was een zeer vriendelijke, betrokken man die het zichtbaar leuk vind om zijn kennis te delen. Vanuit persoonlijke ervaringen en officiële (presentatie- & cursus-)materiaal weet hij dit goed over te brengen. De praktijk-onderdelen werden duidelijk uitgelegd en goed op toegezien, zodat iedereen het goed aanleerde.
- Amsterdam - 26 augustus 2019
9

Een leuke en hele leerzame cursus!

De BHV cursus van Evert-Jan was zeer leerzaam! Hij nam de tijd om ons alles duidelijk uit te leggen en de humoristische twist maakte het een prettige cursus. Het was gewoonweg een hele gezellige en leerzame dag. Ik voel me heel zeker over mijn BHV vaardigheden na het volgen van de cursus! Het was ook heel fijn dat er tijd en ruimte was voor genoeg vragen. Hierdoor is de cursus weliswaar een uurtje uitgelopen, maar dat had ik liever dan dat erdoorheen gejaagd werd en ik alsnog met vragen had gezeten.
- Den Haag - 26 augustus 2019
10

Hele fijne cursus gehad.

De instructeur voelde ons goed aan en nam de tijd voor ons. De praktijk en de theorie sloten goed op elkaar aan.
- Den haag - 23 augustus 2019
8

Goede beknopte basistraining, iets uitgebreidere praktijkoefeningen zou wel kunnen.

Hele interessante en leervolle dag gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd in een goed tempo. Als ik dan toch iets moet verzinnen zouden uitgebreidere praktijkoefeningen wel fijn zijn, dat het dichterbij komt wat je in de realiteit zou kunnen tegenkomen. Sander Verbeek Floramedia - Studio Boskoop
- Amstelveen - 23 augustus 2019
10

Erg leerzaam !

Ik heb veel geleerd. Er werd ons alles goed uitgelegd d.m.v dia’s/ filmpjes, buiten mochten we brandje blussen en binnen reanimatie uit oefenen. Kortom een wijze les !!
- Rotterdam - 18 augustus 2019
10

Top course

Ik vond de cursus leuk, iedereen zou al die informatie moeten weten, ik raad dit instituut aan
- Roterdam - 18 augustus 2019
7

Gezellig middag met veel informatie en voorlichting

Leerzaam
- Den Haag - 17 augustus 2019
10

Een leerzame dag met theorie en praktijdoefeningen

Ik heb op de BHV cursus dag veel dingen geleerd. Je weet niet hoeveel je niet weet, tot dat je nieuwe dingen leert. Voornamelijk de informatie over brand (soorten brand; rook, stoom en damp; brandblusmiddelen; en het verloop van een brand) was voor mij zeer informatief. De praktijk oefeningen, voor het verzorgen van een bewusteloos persoon met of zonder ademhalingsproblemen en of hartstilstand, die zou iedereen moeten krijgen. Ik heb bij de beoordeling op verschillende punten soms iets minder dan vijf sterren gegeven, omdat ik denk dat iets meer pauze tussen de lesonderdelen goed zou zijn. Één om de stof te [...]
- Rotterdam - 15 augustus 2019
9

Duidelijk en gezellig

Het was een goede les, erg duidelijk uitgelegd en met veel plezier gebracht door de instructeur. De brandveiligheid en reanimatie zijn het belangrijkst en de instructeur heeft zijn les toegespitst op het vakgebied waar de cursisten het meest mee te maken gaan krijgen.
- Den Haag - 15 augustus 2019
9

Een heel informatieve cursus over levensgevaarlijke situaties met toch een klein beetje humor

De cursus was heel goed opgebouwd. Er was een mooie wisseling tussen theorie, voorbeelden en praktische oefeningen. In een ontspannen sfeer maar wel op een intense manier hebben we verschillende noodsituaties besproken. Er was voldoende ruimte voor alle cursisten om vragen te stellen. Wat ik ook fijn vond is dat iedere cursist genoeg tijd kreeg om de praktische oefeningen te doen en feedback en tips voor verbetering te krijgen.
- Den Haag - 13 augustus 2019
10

Het was een leuke les en ervaring!

Ik heb 8/9 geleden een bhv cursus gevolgt via school maar nooit meer iets meegedaan. Alleen vandaag tijdens de cursus merkte ik wel dat er toch veel was blijven hangen. De cursus zelf heb ik echt van genoten. Buiten dat het leerzaam was, heb ik zeker genoten van de manier waar op de cursus gegeven werd. We konden ons zelf zijn! Ook was het weer even leuk om een back 2 school ervaring te krijgen. Haha en doodlachen die accent!! Tot de volgende keer. Watertuin Schiedam
- Schiedam - 12 augustus 2019
10

Leerzaam in een ontspannen sfeer.

Erg leerzaam, krijgt alle informatie die je nodig hebt voor je bhv. Vragen kun je tijdens de les altijd stellen. Informatie wordt netjes op een beamer weergegeven. Fijn dat deze cursus 2 jaar geldig is!
- Den Haag, T&C Haus - 11 augustus 2019
9

essentiele basis BHV uitstekend behandeld en uitgelegd

terugkijkend op deze dag BHV is er veel blijven hangen. Dit komt met name door de fijne rustige uitleg. Cursus dag is afgestemd op de behoefte en praktijk dus op maat! Ik ben zeer tevreden omdat mocht er ooit iets gebeuren deze cursus in mijn kop zit wat te doen bij eerste alarm/nood. Dat is super gedaan! complimenten
- den haag - 17 juli 2019
8

BHV met humor

veel afwisseling om het langdradige eruit te krijgen. opleider heeft leuke humor.
- Wahlwiller - 11 juli 2019
8

Prima cursus met duidelijke docent

Interessante cursus met de praktijk en theorie goed afgewisseld van elkaar. Het blussen van een brand, reanimeren tot aan ehbo. Veel komt aan bod. Duidelijk uitgelegd door de docent met ook wat humor tussendoor.
- Tilburg - 10 juli 2019
9

Duidelijke uitleg in een informele sfeer

Namens onze organisatie D&F kregen wij deze BHV (opfris) cursus aangeboden. De manier waarop deze cursus werdt gegeven was erg prettig. Een duidelijk verhaal wat goed toegankelijk is voor iedereen, uitstekende praktijk oefeningen en vooral een leuke sfeer door zijn manier van uitleggen.
- Middelburg - 10 juli 2019
9

Goede, informatieve dag

Een dag met veel nieuwe inzichten. Fijne manier van lesgeven en communiceren.
- Rotterdam - 8 juli 2019
8

Leerzame dag

Uitleg over brand, reanimeren en wonden behandelen. De basis wat je moet weten om je meer zelfverzekerd te voelen als er wat gebeurt op de werkvloer. Het was een leerzame dag die voorbij vloog. Evert-Jan legt alles goed uit in een informele sfeer, waar ruimte is voor vragen tussendoor en af en toe een grapje.
- Rotterdam - 8 juli 2019
7

Duidelijk

De beste meneer gaf bij ons (D&F te Culemborg) goed en duidelijk uitleg over de verschillende onderdelen van de BHV er was ook voldoende ruimte voor eigen ervaring. Hierdoor werden meerdere onderdelen voor mij goed en duidelijk uitgelegd. Verder was de instructeur vrolijk en maakte hij af en toe een grapje om de sfeer er in te houden. Bij het praktische gedeelde zorgde de instructeur voor dat iedereen in 1x begreep wat er van ons verwacht werd. Al om al heb ik een leuke cursus gekregen.
- Culemborg - 6 juli 2019
9

Goed uitleg gehad betreft BHV cursus

Dit was mijn 2e keer BHV-cursus. Ik heb heel veel geleerd betreft alle onderwerpen en een stukje EHBO en Reanimatie. Dhr Evert gaf goed uitleg en de opdrachten waren goed uitgevoerd. Ik heb u zeker aanbevolen aan andere Zzpers en mijn familie omdat zei ook zzpers zijn in de zorg. Ook mijn bureau waar ik voor werk heb ik bemaderd. Met vriendelijke groet, H.Abarnous Olympiaweg 28a 3077 AL Rotterdam Bedrijfsnaam: Ampo zorg
- Rotterdam - 5 juli 2019
9

Leuke leerzame dag!

Ondanks de bergen informatie, was deze goed verdeeld over de dag. Top docent...Een goed verzorgde en smakelijke lunch. Vooral de groentensoep was jammie. Zie uit naar de herhaling.
- Vlaardingen - 5 juli 2019
10

Een leerzame ervaring

Het was een leerzame dag. Ik heb heel veel geleerd. Hopelijk hoef ik de opgedane kennis niet uit te voeren. Er is in de afgelopen 2 jaar veel veranderd wat betreft de handelingen.
- Rijswijk - 3 juli 2019
9

Handig en fijne ervaring

De cursus was leuk geregeld en divers. Vermakelijk en interessant om te volgen en bewust te worden van bepaalde situaties.
- Rozenburg - 3 juli 2019
9

Handig en fijne ervaring

De cursus was leuk geregeld en divers. Vermakelijk en interessant om te volgen en bewust te worden van bepaalde situaties.
- Rozenburg - 3 juli 2019
9

Handig en fijne ervaring

De cursus was leuk geregeld en divers. Vermakelijk en interessant om te volgen en bewust te worden van bepaalde situaties.
- Rozenburg - 3 juli 2019
10

Topcursus!

Erg leuke cursus in een ongedwongen sfeer, de belangrijkste punten worden besproken en uitgelegd. Ook is ruim de tijd om vragen te stellen, en tussendoor af en toe een dolletje! Al met al een echte aanrader dus!
- Rotterdam - 3 juli 2019
10

Erg leerzaam

Ik heb deze dag als erg leerzaam ervaren, ik heb een hoop dingen geleerd die ik nog niet wist, ook was de dag humoristische, het was serieus maar toch ook met een knipoog... Mvg Mariska, solow breda
- Standdaarbuiten - 2 juli 2019
123 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10