10

Top course

Ik vond de cursus leuk, iedereen zou al die informatie moeten weten, ik raad dit instituut aan
- Roterdam - 18 augustus 2019
7

Gezellig middag met veel informatie en voorlichting

Leerzaam
- Den Haag - 17 augustus 2019
10

Een leerzame dag met theorie en praktijdoefeningen

Ik heb op de BHV cursus dag veel dingen geleerd. Je weet niet hoeveel je niet weet, tot dat je nieuwe dingen leert. Voornamelijk de informatie over brand (soorten brand; rook, stoom en damp; brandblusmiddelen; en het verloop van een brand) was voor mij zeer informatief. De praktijk oefeningen, voor het verzorgen van een bewusteloos persoon met of zonder ademhalingsproblemen en of hartstilstand, die zou iedereen moeten krijgen. Ik heb bij de beoordeling op verschillende punten soms iets minder dan vijf sterren gegeven, omdat ik denk dat iets meer pauze tussen de lesonderdelen goed zou zijn. Één om de stof te [...]
- Rotterdam - 15 augustus 2019
9

Duidelijk en gezellig

Het was een goede les, erg duidelijk uitgelegd en met veel plezier gebracht door de instructeur. De brandveiligheid en reanimatie zijn het belangrijkst en de instructeur heeft zijn les toegespitst op het vakgebied waar de cursisten het meest mee te maken gaan krijgen.
- Den Haag - 15 augustus 2019
9

Een heel informatieve cursus over levensgevaarlijke situaties met toch een klein beetje humor

De cursus was heel goed opgebouwd. Er was een mooie wisseling tussen theorie, voorbeelden en praktische oefeningen. In een ontspannen sfeer maar wel op een intense manier hebben we verschillende noodsituaties besproken. Er was voldoende ruimte voor alle cursisten om vragen te stellen. Wat ik ook fijn vond is dat iedere cursist genoeg tijd kreeg om de praktische oefeningen te doen en feedback en tips voor verbetering te krijgen.
- Den Haag - 13 augustus 2019
10

Het was een leuke les en ervaring!

Ik heb 8/9 geleden een bhv cursus gevolgt via school maar nooit meer iets meegedaan. Alleen vandaag tijdens de cursus merkte ik wel dat er toch veel was blijven hangen. De cursus zelf heb ik echt van genoten. Buiten dat het leerzaam was, heb ik zeker genoten van de manier waar op de cursus gegeven werd. We konden ons zelf zijn! Ook was het weer even leuk om een back 2 school ervaring te krijgen. Haha en doodlachen die accent!! Tot de volgende keer. Watertuin Schiedam
- Schiedam - 12 augustus 2019
10

Leerzaam in een ontspannen sfeer.

Erg leerzaam, krijgt alle informatie die je nodig hebt voor je bhv. Vragen kun je tijdens de les altijd stellen. Informatie wordt netjes op een beamer weergegeven. Fijn dat deze cursus 2 jaar geldig is!
- Den Haag, T&C Haus - 11 augustus 2019
9

essentiele basis BHV uitstekend behandeld en uitgelegd

terugkijkend op deze dag BHV is er veel blijven hangen. Dit komt met name door de fijne rustige uitleg. Cursus dag is afgestemd op de behoefte en praktijk dus op maat! Ik ben zeer tevreden omdat mocht er ooit iets gebeuren deze cursus in mijn kop zit wat te doen bij eerste alarm/nood. Dat is super gedaan! complimenten
- den haag - 17 juli 2019
8

BHV met humor

veel afwisseling om het langdradige eruit te krijgen. opleider heeft leuke humor.
- Wahlwiller - 11 juli 2019
8

Prima cursus met duidelijke docent

Interessante cursus met de praktijk en theorie goed afgewisseld van elkaar. Het blussen van een brand, reanimeren tot aan ehbo. Veel komt aan bod. Duidelijk uitgelegd door de docent met ook wat humor tussendoor.
- Tilburg - 10 juli 2019
9

Duidelijke uitleg in een informele sfeer

Namens onze organisatie D&F kregen wij deze BHV (opfris) cursus aangeboden. De manier waarop deze cursus werdt gegeven was erg prettig. Een duidelijk verhaal wat goed toegankelijk is voor iedereen, uitstekende praktijk oefeningen en vooral een leuke sfeer door zijn manier van uitleggen.
- Middelburg - 10 juli 2019
9

Goede, informatieve dag

Een dag met veel nieuwe inzichten. Fijne manier van lesgeven en communiceren.
- Rotterdam - 8 juli 2019
8

Leerzame dag

Uitleg over brand, reanimeren en wonden behandelen. De basis wat je moet weten om je meer zelfverzekerd te voelen als er wat gebeurt op de werkvloer. Het was een leerzame dag die voorbij vloog. Evert-Jan legt alles goed uit in een informele sfeer, waar ruimte is voor vragen tussendoor en af en toe een grapje.
- Rotterdam - 8 juli 2019
7

Duidelijk

De beste meneer gaf bij ons (D&F te Culemborg) goed en duidelijk uitleg over de verschillende onderdelen van de BHV er was ook voldoende ruimte voor eigen ervaring. Hierdoor werden meerdere onderdelen voor mij goed en duidelijk uitgelegd. Verder was de instructeur vrolijk en maakte hij af en toe een grapje om de sfeer er in te houden. Bij het praktische gedeelde zorgde de instructeur voor dat iedereen in 1x begreep wat er van ons verwacht werd. Al om al heb ik een leuke cursus gekregen.
- Culemborg - 6 juli 2019
9

Goed uitleg gehad betreft BHV cursus

Dit was mijn 2e keer BHV-cursus. Ik heb heel veel geleerd betreft alle onderwerpen en een stukje EHBO en Reanimatie. Dhr Evert gaf goed uitleg en de opdrachten waren goed uitgevoerd. Ik heb u zeker aanbevolen aan andere Zzpers en mijn familie omdat zei ook zzpers zijn in de zorg. Ook mijn bureau waar ik voor werk heb ik bemaderd. Met vriendelijke groet, H.Abarnous Olympiaweg 28a 3077 AL Rotterdam Bedrijfsnaam: Ampo zorg
- Rotterdam - 5 juli 2019
9

Leuke leerzame dag!

Ondanks de bergen informatie, was deze goed verdeeld over de dag. Top docent...Een goed verzorgde en smakelijke lunch. Vooral de groentensoep was jammie. Zie uit naar de herhaling.
- Vlaardingen - 5 juli 2019
10

Een leerzame ervaring

Het was een leerzame dag. Ik heb heel veel geleerd. Hopelijk hoef ik de opgedane kennis niet uit te voeren. Er is in de afgelopen 2 jaar veel veranderd wat betreft de handelingen.
- Rijswijk - 3 juli 2019
9

Handig en fijne ervaring

De cursus was leuk geregeld en divers. Vermakelijk en interessant om te volgen en bewust te worden van bepaalde situaties.
- Rozenburg - 3 juli 2019
9

Handig en fijne ervaring

De cursus was leuk geregeld en divers. Vermakelijk en interessant om te volgen en bewust te worden van bepaalde situaties.
- Rozenburg - 3 juli 2019
9

Handig en fijne ervaring

De cursus was leuk geregeld en divers. Vermakelijk en interessant om te volgen en bewust te worden van bepaalde situaties.
- Rozenburg - 3 juli 2019
10

Topcursus!

Erg leuke cursus in een ongedwongen sfeer, de belangrijkste punten worden besproken en uitgelegd. Ook is ruim de tijd om vragen te stellen, en tussendoor af en toe een dolletje! Al met al een echte aanrader dus!
- Rotterdam - 3 juli 2019
10

Erg leerzaam

Ik heb deze dag als erg leerzaam ervaren, ik heb een hoop dingen geleerd die ik nog niet wist, ook was de dag humoristische, het was serieus maar toch ook met een knipoog... Mvg Mariska, solow breda
- Standdaarbuiten - 2 juli 2019
10

Goede duidelijke cursus

Het pakte je meteen de opbouw van de les met sheets, filmpjes, fysieke voorbeelden en soms wat grapjes tussendoor. Het is wel een lange zit maar ben blij dat ik er aan mocht deelnemen.
- Solow Zaandam - 2 juli 2019
8

Goede duidelijke uitleg

Goed en duidelijk uitgelegd, tussendoor ruimte voor grappen waardoor het wat aangenamer wordt om te blijven luisteren.
- Arnhem - 25 juni 2019
7

Fijn personeel

Lange dag, maar interessant. Uitleg met een grap, wat het af en toe wel fijn is met zoveel uitleg.
- Groningen - 25 juni 2019
9

Duidelijke uitleg in een informele sfeer.

Goed georganiseerde les. Duidelijke uitleg.
- Culemborg - 24 juni 2019
10

Ontzettend veel geleerd in één dag!

Deze BHV cursus heeft me echt positief verrast. Op één dag hebben we veel nuttige dingen geleerd: hoe om te gaan met een brand(je) en oefenen met blussen, stabiele zijligging, reanimeren, hoe om te gaan met wonden etc. De docent wist pakkend te vertellen, met nog een leuke dosis humor :). Ik ben erg blij dat ik heb deelgenomen aan deze cursus.
- Rotterdam - 24 juni 2019
8

Goed

De cursus werd op een leuke manier gegeven met af en toe een grapje.
- Groningen - 24 juni 2019
10

Zeer informatief, nuttig en óók nog eens heel leuk gebracht

Ik zag er eerlijk gezegd best een beetje tegenop. Een lange dag en het zal best saai zijn, dacht ik. Maar niets was minder waar. De de gehele dag , de theorie als de praktijk werd op een ongedwongen maar toch zeer professioneel gegeven. Ik ben heel wat wijzer geworden en blij dat ik het gedaan heb. Weet nu hoe ik moet handelen in noodsituaties!
- Lisserbroek - 23 juni 2019
8

Gezellige informatieve dag.

Het was een leuke dag met beknopte informatie. Basis dingen werden uitgelegd.
- Zuidwolde - 19 juni 2019
10

Zeer goed

Deskundig en de noodzakelijke dingen besproken. Informele les waarbij vragen deskundig beantwoord werden. Toegespitst op ons bedrijf. Mooie voorbeelden uit de praktijk.
- Boijl - 18 juni 2019
10

Supergoed

Zeer leuke leraar met een bijzondere slag humor. Hierdoor was de lesstof nooit saai en bleef het de hele dag boeiend. Zeer veel geleerd, zal me lang bijblijven!
- Boijl - 18 juni 2019
10

zeer goede en duidelijke uitleg

Heb de dag als zeer leerzaam en prettig ervaren, goede en duidelijke uitleg en tussendoor ook grapjes wat de cursus erg prettig maakt. Een hele goede cursus dag geweest.
- Schaijk - 12 juni 2019
10

Leuke leerzame BHV Vakles

Het was een leuke en gezellige leerzame BHV training.
- Ullicoten - 8 juni 2019
9

leuke leerzame dag

Het was een ongedwongen leuke leerzame dag. Veel nieuwe informatie en fijn dat we ook meteen konden oefenen.
- 's-Hertogenbosch - 8 juni 2019
10

Iets waar ik absoluut blij mee ben.

Nooit verwacht dat het zo'n leerzame dag zou worden. Niet alleen handig voor in het bedrijfsleven. maar ook voor je dagelijkse leven. Ik zal iedereen aanraden om deze cursus te volgen.
- Rotterdam - 6 juni 2019
10

Heel erg leerzaam

Ik vond het een hele leuke en interessante cursus waar je echt iets aan hebt.
- Rotterdam - 6 juni 2019
10

Leuk!

Was leuk!
- Apeldoorn - 4 juni 2019
8

Situaties worden helder voorgelegd en duidelijk verteld wat daarbij de handeling is

Goede cursus. Vooral erg duidelijk! Er was ruimte voor humor. Wel een erg lange dag is het. Van 10:00 tot 16:00u. Maar dan is ook alles behandeld
- Zwolle - 4 juni 2019
8

Een goede BHV opfrisser gehad!

een leerzame, maar ook gezellige dag gehad. Uitleg gehad op vele vlakken, kort maar krachtig. De informatie blijft zo wel goed hangen. Ook is er ruimte voor eigen ervaringen vanuit iedereen, dit vind ik ook altijd erg leerzaam. Verder werd er gebruik gemaakt van goed materialen, en konden we hier ook mee oefenen.
- Eindhoven - 29 mei 2019
10

Op maat gegeven BHV cursus

De cursus was prettig om te volgen en de BHV'er sloot aan bij de groep. Hij kwam met praktijk voorbeelden waardoor een helder beeld geschetst werd. Grapjes onderling kon hij waarderen en speelde hij op in! De filmpjes waren indrukwekkend. Vervelend is dat er in de EHBO telkens dingen veranderen, maar dat wist de BHV'er duidelijk uit te leggen waarom dat verandert was! Erg blij en onze cliënten kunnen nu nog duidelijker geïnstrueerd worden.
- Eindhoven - 29 mei 2019
9

Helder, praktisch en toegespitst op de organisatie

Hele fijne dag geweest, duidelijk, praktisch en helder. Veel voorbeelden uit eigen werkveld! Dank!
- Eindhoven - 28 mei 2019
9

Perfect!

Top ervaring.
- Amsterdam - 19 mei 2019
10

Super!

Evert-Jan weet op een informatieve, interessante en grappige een manier alle benodigde informatie over te dragen. De lunch was lekker en de locatie netjes!
- Amsterdam - 17 mei 2019
6

Ruime voldoende informatie.

Ik vond het erg fijn om de les bij te wonen. De docent was duidelijk, makkelijk te benaderen en goed gehumeurd. Voor de volgende keer zou ik iets meer uitvoerende opdrachten willen doen.
- Diemen - 17 mei 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Terheijden - 8 april 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

- Terheijden - 8 april 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele leerzame cursus. Veel van opgestoken. Met humor en een lach gegeven. Ruimte voor vragen etc. Kan niets anders zeggen dan, dat het een leerzame dag is geweest!! Nogmaals bedankt!!
- Oosterhout - 4 april 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een gezellige, leerzame en duidelijk gegeven cursus, Bedankt voor het verhogen van de veiligheid binnen het bedrijf!
- Oosterhout - 3 april 2019
96 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10