Het Wapen van Diemen
Vakles VCA cursus Amsterdam

Ouderkerkerlaan 8
Diemen,
Noord-Holland
1112 BE

0229-268112

VCA cursus Amsterdam


Vakles recensies

De cursus duurt een dag (van 9.00u – 17.00u) en de prijs van €140,- is inclusief inclusief examen, certificaat, boek (in bruikleen) en lunch. U kunt het boek ook aanschaffen voor € 25,-. Het eerste herexamen gratis, daarna € 95,- (deze prijs is ook van toepassing bij uitsluitend examen doen). De VCA Basis cursus Amsterdam wordt gegeven op een dinsdag. Kijk hieronder voor alle cursusdatums tot en met december 2018.

Kies een datum en reserveer

Laden...

Hoe ziet de VCA cursus in Amsterdam eruit?

Bij de VCA cursus in Amsterdam is het zowel mogelijk om de cursus te volgen met aansluitend het examen, maar u kunt zich ook aanmelden om uitsluitend aan het examen deel te nemen. Het examen begint altijd om 17.30 uur. Uitsluitend examen doen kost € 95,-

Steeds vaker verwachten aannemers en andere opdrachtgevers van een werknemer of zzp’er dat deze over een B-VCA certificaat beschikt. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Mileu Certificaat Aanemers. Als u na het volgen van een VCA cursus van Vakles uw certificaat heeft gehaald, dan kunt u daarmee aantonen dat u op de hoogte bent van de laatste voorschriften op VCA gebied.

Indien u momenteel geen werk heeft, maar daar wel naar op zoek bent, dan kunt u uw kansen vergroten door het B-VCA certificaat te halen. Veel uitzendbureaus vragen hier ook naar.

Wat komt er zoal aan bod tijdens de VCA cursus in Amsterdam?

• Ongevallen: oorzaken en preventie
• Veiligheidsgedrag
• Gevaarlijke stoffen
• Brand en explosie
• Arbeidsmiddelen
• Elektriciteit en straling

U kunt zich inschrijven voor één van de cursusdata in de Vakles kalender, maar als u als onderneming meerdere cursisten tegelijk wil inschrijven, is een incompany training ook een goede mogelijkheid.

Populair: VCA cursus in Rotterdam.